Δολοφονία Γιώργου Καραϊβαζ: Ερευνούν τις ομοιότητες με άλλη δολοφονία από συμβόλαιο θανάτου οι αρχές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αδύνατα, δυνατά προσπαθούν να κάνουν οι αξιωματικοί της ασφαλείας που ερευνουν την υπόθεση της δολοφονιας του Γιώργου Καραϊβαζ.

Στόχος να εντοπίσουν το συντομότερο τους πληρωμένους εκτελεστές αλλά και τον ηθικό αυτουργό που υπέγραψε το συμβόλαιο θανάτου του άτυχου δημοσιογραφου. Μεγάλο βάρος δίνεται σε βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα, σπίτια και κάμερες κυκλοφορίας.

885F4C0A 854E 4822 BB8F 8A72944A0CB5

Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός του μαύρου Beverly είναι μικροκαμωμένος, φορά λευκό κράνος με φιμέ τζάμι και σκούρα ρούχα και παπούτσια ενώ ο συνεπιβάτης που εκτέλεσε εν ψυχρω τον Γιώργο Καραιβαζ, είναι σωματώδης, φορά μπλε σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα ή full face.

Ο επικήδειος του γιου του Γιώργου Καραϊβαζ που λύγισε τους πάντες

Οι αξιωματικοί της ασφαλείας ακολουθούν την ίδια μεθοδολογία που είχαν εξακολουθήσει και στην δολοφονία του Γιάννη Μακρή πριν από περίπου δύο χρόνια στη Βούλα, προκειμένου να φτάσουν στους δολοφόνους, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν Βούλγαροι και είχαν δράσει με τον ίδιο τρόπο, ενώ είχαν χρησιμοποιήσει και σιγαστήρα.

Βούρκωσε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων η Ρίτσα Μπιζογλη, ακούγοντας τον Γιώργο Παπαδακη να μιλά για τον Γιώργο Καραϊβαζ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ