Εξωτερική πολιτική για κλάματα από τον Μητσοτακη – Έκατσε να τον διασυρει ο προσκυνητής του Ερντογαν, Λίβυος πρωθυπουργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι είδους εξωτερική πολιτική είναι αυτή από τον Μητσοτακη που δέχτηκε να γίνει αντικείμενο χλευασμού από έναν υπηρεσιακό, διορισμένο πρωθυπουργό μίας χώρας άκρως υποδεέστερης οικονομικά και σε διεθνή παρουσία από την Ελλάδα, προκειμένου να εξυπηρετήσει δύο – τρεις νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν έργα στην Λιβύη. Εθνική ντροπή.

Σήμερα ο Λίβυος πρωθυπουργός προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αθλιότητας από την Άγκυρα που επισκέπτεται μαζί με 14 υπουργούς του.

Στη συνέντευξη τύπου παρέα με τον σουλτάνο Ερντογάν, ράπισε την ευρωπαΐκή ένωση αλλά κυρίως την Ελλάδα, καίγεται από την παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης, η οποία καταστρατηγεί την ελληνική εθνική κυριαρχία.

Στις επίσημες δηλώσεις τους, Ερντογάν και Αμπντουλχαλίμ Ντμπέιμπα, όχι μόνο επιβεβαίωσαν την ισχύ του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, αλλά ξεκαθάρισαν ότι ο τουρκικός στρατός – άρα και οι ισλαμιστές τρομοκράτες μισθοφόροι – δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από την Λιβύη, διότι υπερασπίζονται την ειρήνη και την δημοκρατία στη χώρα!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο έλληνας πρωθυπουργός δέχτηκε να γίνει αντικείμενο χλευασμού από έναν υπηρεσιακό, διορισμένο πρωθυπουργό μίας χώρας άκρως υποδεέστερης οικονομικά και σε διεθνή παρουσία από την Ελλάδα, προκειμένου να εξυπηρετήσει δύο – τρεις νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν έργα στην Λιβύη. Εθνική ντροπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ