Ευθεία απειλή Ερντογάν για εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες απειλές Ερντογάν την ώρα που εμείς πάμε σαν τα κουνέλια για να μιλήσουμε!
Ετοιμάστε τα Ραφάλ για τις διερευνητικές.
Πριν από λίγο από τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε πρωτοφανής απειλές κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, υπεραμυνόμενος μάλιστα της συμφωνίας και της στρατιωτικής συμμαχίας που έχει συνάψει με την Λιβύη. Την ώρα που εμείς παραμυθιαζόμαστε ότι η κυβέρνηση της Λιβύης θα κάτσει να συζητήσει μαζί μας, όταν έχει προσδεθεί σφιχτά στο άρμα της Τουρκίας.

Ο Εντογάν λοιπόν μιλώντας πριν από λίγο στο κοινοβούλιο προανήγγειλε ότι θα εισβάλει πάλι στρατιωτικά στην Κύπρο εάν χρειαστεί, και πως τα πλοία του είναι έτοιμα! Αυτό όμως δεν είναι το πιο ανησυχητικό. Φανταστείτε! Ο Εντογάν είπε ότι τα πλοία του θα υπερασπίσουν και τις γεωτρήσεις που προτίθεται να κάνει στην περιοχή του παράνομου μνημονίου Λιβύης – Τουρκίας! Δηλαδή για όσους στην Ελλάδα δεν το κατάλαβαν, ο Ερντογάν ετοιμάζει βάσει του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, εισβολή στην ελληνική εθνική κυριαρχία!

Με απλά λόγια ο Ερντογάν προανήγγειλε ότι θα στείλει ερευνητικά εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας βασισμένος στο παράνομο μνημόνιο και θα τα συνοδεύουν πολεμικά πλοία. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Ετοιμάστε τα Ραφάλ για τις διερευνητικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ