Με σφραγίδα του ΝΑΤΟ η ναζιστική συμμορία που ετοίμαζε μνημόσυνο στα Χανιά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήραν πίσω τη φιέστα της ντροπής στη μνήμη των ναζί!

-Η οργάνωση διαφημίζει ότι θα κάνει το επόμενο «σχολείο» της στα αλεξίπτωτα στις 21-25 Απριλίου στην Ουκρανία, με εκπαιδευτές από το ΝΑΤΟ

Ματαιώθηκε η εκδήλωση ευρωπαϊκής παραστρατιωτικής οργάνωσης για την απότιση φόρου τιμής στους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές που έκαψαν την Κρήτη

-Η ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αλεξιπτωτιστών αφαίρεσε το περιεχόμενο για την εκδήλωση στην Κρήτη

-Η ιατρική βεβαίωση που δίνεται στον «απόφοιτο» από την Ευρωπαϊκή Ενωση Αλεξιπτωτιστών και φέρει το λογότυπο του ΝΑΤΟ

Από τον Παναγιώτη Λιάκο και την Εφημερίδα Δημοκρατία που αποκάλυψε το σκάνδαλο!

Τελικά ματαιώθηκε η εκδήλωση ευρωπαϊκής παραστρατιωτικής οργάνωσης για την απότιση φόρου τιμής στους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές της Βέρμαχτ, που πριν από 80 χρόνια επιτέθηκαν στην Κρήτη ώστε να την καταλάβουν για λογαριασμό του Χίτλερ.

H «δημοκρατία» ήταν το πρώτο ΜΜΕ που δημοσιοποίησε την απαράδεκτη πρωτοβουλία της ΜΚΟ, η οποία αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ενωση Αλεξιπτωτιστών (European Paratroopers Association). Η εν λόγω ένωση ήθελε να κάνει σειρά εκδηλώσεων στα Χανιά τον μήνα Μάιο, με σκοπό να τιμήσει την «ανδρεία» των Γερμανών δολοφόνων του Γ΄ Ράιχ που πήραν μέρος στη δυσώνυμη στρατιωτική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Ερμής» και στη συνέχεια μακέλεψαν την Κρήτη, σκλάβωσαν τον γενναίο λαό της -που τους πολέμησε με δικράνια και τσάπες και τους ξεφτίλισε- και έστησαν αμάχους μπροστά από τα πολυβόλα.
7D5A1BE4 050A 453A 9DD5 5818630B52CB

Χθες η εφημερίδα μας αφιέρωσε το βασικό πρωτοσέλιδο θέμα στην περίεργη αυτή υπόθεση. Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του φύλλου της Τρίτης η σχετική ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αλεξιπτωτιστών, στην οποία αναφέρονταν τα μασκαραλίκια που σχεδίαζαν να κάνουν στην Κρήτη, είχε αφαιρέσει το περιεχόμενό της.

Τα μέλη και οι «φίλοι» αυτής της ΜΚΟ που θα αγόραζαν εισιτήριο (το κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερομένους ανερχόταν στα 365 €), ώστε να δουν τις φιέστες υπέρ των δολοφόνων αλεξιπτωτιστών του Χίτλερ, είχε προγραμματιστεί να παραμείνουν επί σχεδόν μία εβδομάδα στα Χανιά, από τις 17 έως τις 23 Μαΐου.

Ο σάλος που ξεσηκώθηκε στην Κρήτη αλλά και σ’ ολόκληρη την Ελλάδα από αυτή την αχαρακτήριστη πρωτοβουλία ήταν μεγάλος. Το τηλεφωνικό κέντρο της «δημοκρατίας» δεν έπαψε να δέχεται κλήσεις από εξαγριωμένους Ελληνες, που είχαν και έχουν ολοζώντανη την ιστορική μνήμη τους και σε πλήρη λειτουργία τα εθνικά αντανακλαστικά τους και οι οποίοι εξέφραζαν την πρόθεσή τους να σταθούν εμπόδιο στην πραγματοποίηση αυτής της σειράς εκδηλώσεων.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση Αλεξιπτωτιστών στην ιστοσελίδα της κομπάζει για τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ και στις υπηρεσίες εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστών που παρέχει, πέρα από τους νατοϊκούς εκπαιδευτές που διαφημίζει ότι φέρνει για να… διδάξουν, η ιατρική βεβαίωση που δίνεται στον «απόφοιτο» φέρει και το λογότυπο της Ατλαντικής Συμμαχίας στο πάνω μέρος της.

Εχοντας υπόψη τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η οργάνωση θα κάνει το επόμενο «σχολείο» της στα αλεξίπτωτα στις 21-25 Απριλίου στην Ουκρανία, με εκπαιδευτές από το ΝΑΤΟ…

3FC6BF47 DE38 465E 97A9 B0615AB3C247

Η σύμπραξη ΝΑΤΟ, ναζί και ισλαμιστών έχει καταγραφεί έντονα στην Ουκρανία

Επικεφαλής της οργάνωσης είναι ο Ιταλός απόστρατος αλεξιπτωτιστής Giulio Festa. Η φυσική έδρα της βρίσκεται στη Via L. Guercio 396, στο Σαλέρνο της Ιταλίας. Το κέντρο εκπαίδευσης που παρέχει πιστοποίηση αλεξιπτωτιστή βρίσκεται στη Σλοβακία. Στο διοικητικό συμβούλιο, όπως και στο εκτελεστικό, υπάρχουν και ελληνικές συμμετοχές.

Μία από τις «εκπαιδευτικές» δράσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αλεξιπτωτιστών έχουν γίνει στην Ελλάδα. Υπάρχει σχετικό βίντεο στον κανάλι που διατηρεί η οργάνωση στο YouTube. Εγινε εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων αστυνομίας (εισβολή σε λεωφορείο) στη Θεσσαλονίκη το 2010. Η περίπτωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης Αλεξιπτωτιστών σίγουρα χρήζει περαιτέρω δημοσιογραφικής έρευνας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ