Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε την μεθόδευση Σημίτη – Μητσοτάκη – Ερντογάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με εντολή Κώστα Καραμανλή και καθοδήγηση Προκόπη Παυλόπουλου, οι εθνικές γραμμές γράφτηκαν σε πραγματική πλάκα του Μωυσή. Και πλέον δεν θα μπορέσει να τις ξεγράψει καμιά «διερευνητική επαφή»!

Ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε ξεκάθαρα όσα έχει υπαγόρευση ο Προκόπης Παυλόπουλος και έχει επικυρώσει ο Κώστας Καραμανλής με την πρόσφατη παρέμβαση του. Θέσεις οι οποίες είναι η εθνική γραμμή και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις μεθοδεύσεις Σημίτη – Αποστολίδη που προσπαθούσε να επιβάλει στην παράταξη και την πατρίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ότι ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε επίσημα και δημόσια τις εθνικές θέσεις παρουσία του ομολόγου του, συνιστά επίσημη περιγραφή της θέσης της Ελλάδας απέναντι στις οποίες διερευνητικές επαφές.

Και ο Νίκος Δένδιας το είπε με σαφήνεια. Καμία διαπραγμάτευση πέραν της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας. Καμία συζήτηση πέραν του δικαίου της θάλασσας το οποίο θα πρέπει να υπογράψει Τουρκία αφού θέλει να μπει στην ΕΕ. Καμία συζήτηση για εθνική μειονότητα στην Θράκη, διότι το απαγορεύει η συνθήκη της Λωζάνης που την έχει υπογράψει και η Τουρκία. Καμία συζήτηση για αποστρατιωτικοποίηση το νησιών, λόγω του άρθρου 51 της συνθήκης του ΟΗΕ.

Παράνομο το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Και όχι οι αερολογίες και ίσες αποστάσεις του Παύλου Αποστολίδη. Περιγραφή των παραβατικών πράξεων της Τουρκίας, τις οποίες μάλιστα χαρακτήρισε ευθέως παραβατικές πράξεις!

Και φυσικά για το κυπριακό που ξεκαθάρισε ότι κάθε λύση θα πρέπει να συμβαδίζει με το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Ο Νίκος Δένδιας έδωσε μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας, απέναντι στην Τουρκία, απέναντι στο Μητσοτάκη και κυρίως απέναντι στο σύστημα Σημίτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ