Ο αλβανός βιαστής της Νέας Σμύρνης είχε γυναίκα συνεργό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν σε βάρος των τριών ανδρών, που συνελήφθησαν για την άγρια κακοποίηση της 27χρονης γυναίκας στις 15 Απριλίου στη Νέα Σμύρνη. Εκτός από τον δράστη, συνελήφθη μία γυναίκα που ήταν παρούσα στον βιασμό και ένα ακόμη άτομο, Γερμανικής υπηκοότητας.

Την έδεσε, την βίασε, την βασάνισε, την κούρεψε, την λήστεψε, την απείλησε με ρόπαλο του baseball και πιστόλι! Μπροστά σε αυτή την θηριωδία ήταν παρούσα και η γυναίκα η οποία παρακολουθούσε απαθής.

Ο αλβανός βρισκόταν παράνομα στη χώρα, ενώ είχε πάνω του και ποσότητα κοκαΐνης για εμπορία.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους 65 γραμμάρια κοκαΐνης.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή όπου παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν.
Η άτυχη γυναίκα έπεσε στα χέρια του 40χρονου Αλβανού βιαστή και των δύο συνεργών του τα μεσάνυκτα της περασμένης Πέμπτης. Την ακινητοποίησε δένοντας τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες και τη βίασε παρουσία των συνεργών του.
Οι πράξεις του καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένο το σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο και απειλώντας την με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι, της ξύρισε μαλλιά από το κεφάλι της.
Μετά της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα και την έδιωξε από το σπίτι.
Η γυναίκα βρήκε το κουράγιο και σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για να ακολουθήσει έφοδος στο σπίτι του βιαστή της ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ