Τώρα όλοι παριστάνουν τους πολέμιους των «δομών προσφύγων»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που γίνεται στην Χίο. Όπου άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η τοπική κοινωνία έχει κουραστεί πλέον από το μεταναστευτικό που έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στα νησιά εδώ και χρόνια. Ακόμα και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που στο παρελθόν είχαν καταθέσει προτάσεις για την κατασκευή νέων δομών εντός του νησιού, τώρα εμφανίζονται να πρωτοστατούν στις αντιδράσεις για την δημιουργία τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Νίκος Νύκτας, Δημοτικός Σύμβουλος Βροντάδου, εκλεγμένος με την παράταξη της ΣυμμαΧίας Αξιών, ο οποίος πρωτοστατεί στον αγώνα για να μην γίνει νέα δομή στο Θόλος. Ο ίδιος άνθρωπος όμως επί κυβέρνησης ΣυΡιζΑ είχε προτείνει να πάνε πρόσφυγες και μετανάστες στην κατασκήνωση Συκιάδα που είναι η επόμενη παραλία!

Δείτε τι πρότεινε ο δημοτικό σύμβουλος τότε εδώ.

Πρόταση που την «θυμήθηκε» ο δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφερόμενος στον κ. Νύκτα:

«Απλά για την ιστορία του χθες ,του σήμερα ,και του αύριο ,πρέπει να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε όσους πετροβολούν σήμερα ,τι έλεγαν χθες.Ο δρόμος της ευθυνης είναι δύσκολος.Του πολιτικού λαϊκισμού και της δημαγωγίας εύκολος.Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή ακολουθούν τον πρώτο.Ο κάθε πολιτης βγάζει πλέον τα συμπεράσματα του»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ