Ο απόλυτος διασυρμός του πρωθυπουργού: Με μαϊμού σκηνικό τα διαγγέλματα του Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλάμε για κορυφαίο διασυρμό του Κυριακου Μητσοτάκη από την προχειρότητα του μοντάζ του διαγγέλματος, το οποίο τον δείχνει να εμφανίζεται στο γραφείο του αλλά όμως πρόκειται για μία εικόνα κονσέρβα η οποία χρησιμοποιήθηκε και στα δύο διάγγελμα του πρωθυπουργού με την μέθοδο «green box».

Πρώτοι το διαπίστωσαν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το κατά πόσον το σκηνικό που συνοδεύει τα τελευταία διαγγέλματα του πρωθυπουργού είναι πραγματικό.

1C0442DA DAFD 4287 8816 8086258FDFD7

Τελικά πρόκειται για μία παγιωμένη εικόνα η οποία χρησιμοποιείται ως υπόβαθρο και ακολουθεί η κινηματογράφηση του πρωθυπουργού στα διάφορα διαγγέλματα με το ίδιο όμως φόντο.

Βέβαια θα μπορούσαν πολυ απλά να αλλάξουν φόντο, μια φωτογραφία υπόθεση ήταν, κανείς όμως από τους πλουσιοπάροχα αμοιβομένους συμβουλους του, δεν το σκέφτηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει πραγματικό πανηγύρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το τελευταίο διάγγελμα Μητσοτάκη, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι στα δύο διαγγέλματα, αυτό της 25 Μαρτίου και το πρόσφατο με την ανακοίνωση των νέων μέτρων, το σκηνικό είναι ακριβώς το ίδιο.

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός δεν ήταν στο γραφείο του όταν έκανε το διάγγελμα. Το που ήταν, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει και όσοι ετοίμασαν το σκηνικό. Κωμικές καταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ