Δεν πέρασε από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής το σκάνδαλο με το ακαταδίωκτο της επιτροπής λοιμωξιολόγων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το μέγαρο Μαξίμου η τροπολογία και όχι το υπουργείο Δικαιοσύνης! Πλήρη άγνοια είχε και το υπουργείο υγείας, ο Βασίλης Κικίλιας μάλιστα ήταν εκτός Αθηνών!

Όπως όλα δείχνουν, η περιβόητη τροπολογία με την οποία θεσπίζεται το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων, γράφτηκε από τον υπουργό επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. Γεγονός που εξηγεί και την όλη μεθόδευση.

Ο υπουργός επικρατείας λοιπόν επέλεξε τον δρόμο της τροπολογίας και όχι του σχεδίου νόμου για την συγκεκριμένη ενέργεια, διότι υπήρχε θέμα αντισυνταγματικότητας όχι τόσο με την ασυλία, αλλά με την πρωτοφανή μεθόδευση να απαγορευτεί στην δικαιοσύνη να καλέσει τα μέλη της επιτροπής έστω και ως μάρτυρες!

Καταθέτοντας όμως ως τροπολογία το συγκεκριμένο σχέδιο, ο υπουργός επικρατείας και κατεπέκταση η κυβέρνηση, απέφυγε τον έλεγχο από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής, η οποία φυσικά θα έκρινε το δεύτερο σκέλος της ως αντισυνταγματικό.

Γι’ αυτό και το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε μαύρα μεσάνυχτα για την όλη υπόθεση, την οποία την έμαθε τηλεφωνικά από το μέγαρο Μαξίμου και πιθανότατα από τον ίδιο τον υπουργό επικρατείας, λίγη ώρα πριν η τροπολογία κατατεθεί στο σχέδιο νόμου.

Ουδεμία γνώση είχε και το υπουργείο υγείας, διότι ο Βασίλης Κικίλιας έλειπε στις μικρές Κυκλάδες όταν κατατέθηκε τροπολογία! Την οποία και υπέγραψε εξ αποστάσεως.

Θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον υπουργό επικρατείας, ποιος φοβάται την παρουσία των επιστημόνων ως μαρτύρων, σε κάποιο μελλοντικό δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ