Υπόθεση Βαξεβάνη: Πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους η ομάδα ΔΙΑΣ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του, με διαρροές της ελληνικής αστυνομίας, σύμφωνα με την Καθημερινή! Η ανταλλαγή πυροβολισμών των ανδρών της ομάδας Δίας με δύο κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα την περασμένη Παρασκευή στην Εκάλη, σχετίζεται με τα στοιχεία που παρέθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος για το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του!

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε αναφερθεί στην ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με τους επιβάτες μοτοσικλέτας τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Εκάλης, εκτιμώντας ότι και αυτό το συμβάν σχετίζεται με τις πληροφορίες που είχαν έλθει στα χέρια του. Γινόταν μάλιστα λόγος για εξελισσόμενη δολοφονική ενέργεια εναντίον του από τους δύο κουκουλοφόρους, που όμως ανετράπη από την συμπλοκή τους με τους αστυνομικούς!

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπως αποκαλύπτει η “Καθημερινή”,  από τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε συσχέτιση της καταδίωξης με τα καταγγελλόμενα Βαξεβάνη.

Σημειώνεται ότι οι δράστες της συμπλοκής με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. είχαν πετάξει στο σημείο ένα σακίδιο το οποίο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και, κατά πληροφορίες, από την εξερεύνηση προέκυψαν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Πράγμα που σημαίνει ότι ο κλοιός σφίγγει τόσο γύρω από τους φυσικούς αυτουργούς όσο και από τον ηθικό αυτουργό που κινεί τα νήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ