Αποχωρήστε τώρα από τις διαπραγματεύσεις με τους βαρβάρους! Χάρτη με τουρκικές σημαίες στα νησιά μας από «ακαδημαϊκό»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποτίθεται ότι η ακαδημαϊκή σε κάθε κράτος αποτελούν την αφρόκρεμα, την πλέον πολιτισμένη τάξη κάθε χώρας. Όταν λοιπόν ακόμα και οι ακαδημαϊκοί στην Τουρκία δίνουν ρεσιτάλ βαρβαρότητας, τότε φανταστείτε τι θα κάνουν οι στρατιωτικοί!

Είναι αδιανόητο να συνεχίζουμε διερευνητικές επαφές και να προσερχόμαστε σε πενταμερή για την Κύπρο, όταν την ίδια στιγμή τουρκάλα καθηγήτρια δημοσιεύει χάρτη με σαφέστατη αμφισβήτηση των νησιών μας. Ώρα να τελειώνει η φαρσοκωμωδία!

1A1A67DB DD2F 44D9 92B0 449B82FF69EF
Η Εμετέ Γκιοζουγκιουζελί

Η Εμετέ Γκιοζουγκιουζελί-γνωστή ανθέλληνας και καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο στα κατεχόμενα, έχει κάνει καριέρα μέσα από τον μισελληνισμό της . Έτσι  σήμερα έγραψε τα εξής :

¨Ρίξτε μια ματιά στα νησιά που βρίσκονται στον παρακάτω χάρτη. Ζήτησα από τους νεαρούς μου μαθητές δικηγόρων να κάνουν μια βαθιά βουτιά στο θέμα. Ξεκίνησαν από την Οθωμανική περίοδο. Υπάρχει μια διαδικασία όπου δεν τηρούνται οι συμφωνίες. Ακόμη και η Λωζάνη δεν γίνεται σεβαστή. Υπάρχουν μυστικά στα τεχνικά σημεία. Γνωρίστε τα δικαιώματά μας.¨

Έτσι είναι όταν εσύ δεν ζητάς τίποτε από τον άλλον και από αυτά που δικαιούσαι, ο ¨κόκκινος¨ το εκλαμβάνει ως αδυναμία και αποθρασύνεται . Δώσε θάρρος στον χωριάτη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ