Δεν ήταν απλό περιστατικό «διάσωσης» το συμβάν με την θαλαμηγό και τους δεκάδες μεταναστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία διαφορετική εικόνα για το συμβάν με την θαλαμηγό η οποία μετέφερε παράνομους μετανάστες και έμεινε ακυβέρνητη ανοιχτά της Πελοποννήσου, δίνει ο Νίκος Τριάντης στο Twitter.
Εστίαση μάλιστα στο γεγονός ότι οι μετανάστες ήταν όλοι άντρες νεαρής ηλικίας, μεταφέρθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το σκάφος φαίνεται ότι είχε υποστεί πρόσκρουση. Οι φωτογραφίες είναι από την εφημερίδα Θάρρος, της Καλαμάτας.

Διαβάστε τι έγραψε:

Το περιστατικό με την θαλαμηγό που γράφει White Angel μάλλον δεν εξελίχτηκε σε ένα απλό περιστατικό λαθρομετανάστευσης και ρυμούλκησης,
EA843A2D 7537 437D 816A 0709FC68B058
Στην πρώτη φωτογραφία της τοπικής εφημερίδας Θάρρος φαίνεται το αλιευτικό ΜΙΧΑΛΗΣ (γαλάζιο πλαίσιο) που ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Καλαμάτας να ρυμουλκεί στην τελική φάση το σκάφος με τους 170 αλλοδαπούς (κόκκινο πλαίσιο).

E1CFD3AD 82E4 4AF9 A494 55834D87257B

Στην επόμενη φωτογραφία φαίνονται ίχνη χτυπήματος στο δεξιό τμήμα της πλώρης τους σκάφους WHITE ANGEL, χτύπημα πάνω από τον ανεμοθραύστη και σπασμένο το κεντρικό τμήμα του ανεμοθραύστη.

Τέλος ο αριθμός των ανδρών ειδικών αποστολών του ΛΣ ήταν σημαντικά μεγάλος και όλοι οι επιβαίνοντες ήταν άντρες νεαρής ηλικίας κυρίως

ΔΗΜΟΦΙΛΗ