Απόπειρα βιασμού από ταξιτζή: Ποιος του έδωσε άδεια ενώ δεν μιλούσε καν ελληνικά;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που δίνει είκοσάχρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στο κέντρο της Αθήνας. Εξοργιστικό όμως είναι το γεγονός ότι ο ταξιτζής δεν ήταν έλληνας, δεν μιλούσε πάρα σπαστά ελληνικά και όμως οδηγούσε ταξί στο κέντρο της Αθήνας!
Εδώ υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα από τις αρμόδιες αρχές. Ήταν μαϊμού ο ταξιτζής; Ή μήπως κάποιοι άρχισαν να μοιράζουν άδειες ταξί σε εγκληματίες, παραβατικούς που δεν γνωρίζουν καν ελληνικά;

Διότι αν έχει ανοίξει τέτοια κερκόπορτα αντιλαμβανόμαστε ότι έχει να γίνει; Συνειδητοποιούμε ότι είμαστε μια τουριστική χώρα με εκατομμύρια ξένους επισκέπτες και οικογένειες; Τι θα γίνει εάν αρχίζουν να παίρνουν άδειες ταξί αλλοδαποί εγκληματίες;

Αναμένουμε λοιπόν άμεσα απαντήσεις.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μέσα σε ένα ταξί μια 20χρονη κοπέλα στο κέντρο τηςΑθήνας!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, ξημερώματα της Τρίτης επιβιβάστηκε σε ταξί από τα Εξάρχεια προκειμένου να επισκεφτεί μια φίλη της στα Πατήσια. Ο οδηγός σύμφωνα με την μαρτυρία της 20χρονης ήταν μετρίου αναστήματος, με ανοικτόχρωμα μαλλιά, φορούσε πορτοκαλί μπλούζα, πιθανότατα Αλβανός και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Η νεαρή κοπέλα επιβιβάστηκε στο πίσω κάθισμα, ενώ σύντομα ο ταξιτζής άρχισε να κάνει σχόλια για το ντύσιμο της και πόσο όμορφη είναι, ενώ δεν δίστασε να της προτείνει να την πάει βόλτα. Η νεαρή αρνήθηκε και επέμεινε να την αφήσει στην διεύθυνση που του είχε ζητήσει, όμως μόλις έφτασαν στα Πατήσια, εκείνος προσπέρασε τον προορισμό της κοπέλας και έστριψε σε ένα σκοτεινό στενό.

Αφού κλείδωσε τις ασφάλειες του οχήματος, όρμησε στην 20χρονη και την τράβηξε από τα πόδια, ενώ ταυτόχρονα επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι και την θώπευε στο στήθος ενώ την έβριζε. Η κοπέλα ούρλιαζε όμως εκείνος δεν σταμάτησε παρά μόνο όταν είδε κόσμο να πλησιάζει. Εκείνη τη στιγμή την άφησε να φύγει και έγινε καπνός.

Η άτυχη 20χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα βίωσε στην εφιαλτική κούρσα όμως δεν είχε καταφέρει να συγκρατήσει την πινακίδα του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ