Περί Τούρκου «Κύπριου πολίτη» Ερσιν Ταταρ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυίης θάρσος. – Θράσος μύγας. Αρχαιοελληνική παροιμιακή φράση.

Επιμέλεια από Αντώνη Αντωνά.

Παλαιότερο αίτημα του δοτού Προέδρου του ψευδοκράτους εξ αίματος τουρκογενή Ερσίν Τατάρ, γιου του Τούρκου Ρουστέμ Τατάρ, για εγγραφή στα μητρώα της ΚΔ ως « Κύπριου πολίτη.» Στο αίτημα αυτό το αξιοσημείωτο είναι ότι αναφέρει ότι μόνιμη κατοικία έχει στο προάστιο Λσίας … Άγιο Ανδρέα!

07A614EF DB01 4B06 A7DB DCEE4A282274

«Δεν σημαίνει ότι Τ/κ που έχουν έγγραφα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι πολίτες της», λέει ο Τατάρ.

Εκτός από τους Ερσίν Τατάρ και Ερσάν Σανέρ και οι 9 από τους 11 «υπουργούς» της υφιστάμενης «κυβέρνησης» είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αφού έχουν διαβατήριο και ταυτότητα της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο συνολικός αριθμός των Τ/κ που έχουν την υπηκοότητα της ΚΔ είναι 160.0000.

Νέες προκλητικές δηλώσεις Tατάρ: «Έχω κυπριακή ταυτότητα… Αν υπάρχει τρόπος θα την επιστρέψω»
ΠτΔ σε Τατάρ: «97 χιλιάδες Τ/κ με κυπριακή ταυτότητα πρέπει να ντρέπονται; Η υπομονή έχει τα όρια της»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν, που επικαλείται πληροφορίες, 120.000 Τ/κ έχουν πιστοποιητικό γέννησης της ΚΔ. Σημειώνοντας ότι η εφημερίδα Αλήθεια ανεβάζει τον αριθμό των Τ/κ με κυπριακό διαβατήριο και ταυτότητα σε 360.000 ( Περί τις 270000 είναι μετανάστες) αναφέρει ότι επισήμως δεν υπάρχει ακριβής πληροφόρηση.

Στο άρθρο του με τίτλο «Εάν ντρέπεστε κάψτε τα ή επιστρέψτε τα» ο Σενέρ Λεβέντ λεβέντικα τα γράφει και αποκαλύπτει ότι το διαβατήριο εξασφάλισε μέσω γνωστών ο Ερσίν Τατάρ τον Ιούνιο του 2000, πριν ανοίξουν τα οδοφράγματα. Τότε, αναφέρει, όσοι ήθελαν το διαβατήριο το έπαιρναν μέσω γνωστών στο «νότο» και ένας από αυτούς ήταν και ο Τατάρ. «Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί όσο ο Τατάρ. Εκείνο το διάστημα εμάς μας αποκαλούσαν κατασκόπους των Ε/κ». Ο Ερσίν Τατάρ έπαιρνε το διαβατήριο από την πίσω πόρτα, ανέφερε ο Λεβέντ εξηγώντας ότι του ιδίου του έκαναν ανάκριση γιατί είχε συνάντηση με Ε/κ και Έλληνες δημοσιογράφους στην Πύλα και τί έλεγε με τον Ανδρέα Κανάουρο, τότε Πρόεδρο της ΕΣΚ.

Αναφέρει επίσης ότι το διαβατήριο του Ερσάν Σανέρ και της συζύγου του το είχαν τότε φέρει Ε/κ συνδικαλιστές που ήταν καλεσμένοι των Τ/κ εκπαιδευτικών στα κατεχόμενα και αναζήτησαν το ζεύγος Σανέρ μέσω του Σενέρ Ελτζίλ. Ο κ. Σανέρ και η σύζυγός του, προσθέτει ο Λεβέτν, ετοιμαζόταν τότε να πάνε στην Αμερική.

Ο Σενέρ Λεβέντ καλεί μέσω του άρθρου του αυτούς που θύμωσαν πολύ με την αναφορά του Προέδρου Αναστασιάδη σε «συμπολίτες» να επιστρέψουν τα διαβατήριά τους λέγοντας ότι αναγνωρίζουν μόνο την κυριαρχία της «τδβκ», δηλαδή του ψευδοκράτους, «αποδείξτε ΠΟΙΟΙ είστε εγγονοί των Οθωμανών, γιοί Τούρκων, Τούρκοι».

Κάλεσε δε τον Ερσίν Τατάρ να απαντήσει στην ερώτηση του Προέδρου Αναστασιάδη εάν οι 97.000 Τ/κ που έχουν ταυτότητα και διαβατήριο της ΚΔ, θα πρέπει να ντρέπονται. «Απάντησε Ερσίν. Εσύ ντρέπεσαι; Και εσύ απάντησε Ερσάν. Ντρέπεσαι; Εάν ντρέπεστε, κάψτε τα. Κάψτε τα μπροστά στο σαράϊ. Δόξα στο έθνος! Να χειροκροτηθούν. Να δουν όλοι ποιοι είναι οι Τούρκοι και παιδιά των Τούρκων».

Για να ξεχωρίσουμε επί τέλους τους τουρκογενείς, από τους Κυπριογενείς Μουσουλμάνους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Θα απογοητευθεί το ταταρικό καθεστώς διότι οι Κύπριοι Μουσουλμάνοι, ( πλην βεβαίως των κουβαλητών εποίκων) όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν τον μέχρι πρότινος φυγόδικο για οικονομικά σκάνδαλα Τατάρ και τον συν αυτώ εγκληματική οργάνωση των κατεχομένων *μαφία και κόζα νόστρα, αλλά και μαζικά διαμαρτύρονται για τον πρόεδρο της Τουρκίας για την άμεση δόλια ανάμειξη του στα «οικογενειακά» τους θέματα….

*Π.χ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΑΖΗΤΟΎΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ, ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΉΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΛΙΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΚ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ» ΜΑΦΙΑ ΑΣΙΛ ΝΑΔΙΡ … ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΛΕΜΕ ..ΑΣΙΛΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ …

Πολιτικοί και άλλοι παράγοντες του «κοινωνικού και πολιτικού» κύκλου Τατάρ βρίσκονται στο επίκεντρο καταγγελιών για εμπλοκή σε σκάνδαλα. Η «πρόεδρος» της ψευδοβουλής και στέλεχος του ΡΤΚ, Σιμπέλ Σιμπέρ, κατηγορείται ότι αγόρασε μεγάλη έκταση γης κοντά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου σε ευτελιστική τιμή, προτού αυτό γίνει ευρέως γνωστό.
Υπό τον τίτλο «Μπορείς να κοιμηθείς τα βράδια;», η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γιενί Μπακίς έγραψε ότι η έκταση γης βρέθηκε επ’ ονόματί της πολύ πρόσφατα, όταν η όλη περιοχή κηρύχθηκε οικιστική ζώνη και προτού η αλλαγή δημοσιοποιηθεί στην κοινή γνώμη.
Εκτός από τη Σιμπέρ, η οποία κατηγορείται ότι επωφελήθηκε από την αναβάθμιση, στο σκάνδαλο εμπλέκονται ο αδελφός της Εκίν Αντατεμίρ, διευθυντής τράπεζας, ένας τραπεζίτης και ο επιχειρηματίας ανάπτυξης γης Τουργκάι Ερσαλιτσί κολλητοί του «αρχηγού» Τατάρ….
Ο καταζητούμενος Κενάν Ακίν δολοφόνος του εθνομάρτυρα Σολωμού, στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Ερσίν Τατάρ.
Στην περίπτωση του Σολωμού Σολωμού οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν 5 δολοφόνους. Η «μοιραία» σφαίρα ήρθε από το όπλο του Κενάν Ακίν, «Υπουργό Γεωργίας» του ψευδοκράτους. Χρήση των όπλων τους έκαναν επίσης ο Αττίλα Σαβ «Αρχηγός Αστυνομίας», ο Αντιστράτηγος Χασάν Κουντακσί, Διοικητής των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων/ Ο Διοικητής της 28ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Μεχμέτ Καρλί και ο Ανώτερος Υπαστυνόμος των ειδικών δυνάμεων Ερτάλ Εμανέτ.
Τα ονόματα των καταζητουμένων για τη δολοφονία Τάσου Ισαάκ, που καταζητούνται από ΙΝΤΕΡΠΟΛ σύμφωνα και με ανακοίνωση ημερομηνίας 22 Νοεμβρίου 1996, είναι::
Χασίμ Γιλμάζ: Τούρκος έποικος και πρώην μέλος της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙΤ), ο οποίος διέθετε το 1996 καφενείο στην πόλη της Κερύνειας.
Νεϊφέλ Μουσταφά Εργκούν: Τούρκος έποικος, 26 ετών τότε και μέλος της παράνομης τουρκοκυπριακής αστυνομίας, που έφτασε στις κατεχόμενες περιοχές όταν ήταν παιδί.
Πολάτ Φικρέτ Κορελί: Τουρκοκύπριος, 17 ετών τότε και κάτοικος της κατεχόμενης Αμμοχώστου.
Μεχμέτ Μουσταφά Αρσλάν: Τούρκος έποικος 41 ετών και αρχηγός των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα. Κάτοικος τότε της κατεχόμενης πλευράς της Λευκωσίας.
Ερχάν Αρικλί: Ο σημερινός αναπληρωτής πρωθυπουργός του Ταταρικού καθεστώτος με Τουρκική καταγωγή και μόνιμος κάτοικος κατεχομένων, δολοφόνος του εθνομάρτυρα Τάσσου Ισαάκ. Αρχηγός των εποίκων και καθοδηγητής των Γκρίζων Λύκων ….
Για τη δολοφονία Σολωμού που πυροβολήθηκε επάνω στον ιστό, ενώ σφαίρες είχαν τραυματίσει και δύο άνδρες των ΗΕ, η Γενική Εισαγγελία είχε ζητήσει στις 30 Οκτωβρίου 1996 τη σύλληψη πέντε συνολικά προσώπων.

Άλλοι ύποπτοι που καταζητούνται επίσης από την Interpol είναι οι ακόλουθοι:

Κενάν Ακίν: Ήταν τότε “υπουργός” Γεωργίας και δασών των κατεχομένων.
Ερτάλ Χατζιαλί Εμανέτ: Υπηρετούσε ως διοικητής των λεγόμενων “Ειδικών Δυνάμεων” των κατεχομένων.
Χασάν Κοντακσί: Πρώην διοικητής του κατοχικού στρατού.
Αττίλα Σαβ: Τότε υπηρετούσε ως “αρχηγός” της λεγόμενης αστυνομίας των κατεχομένων.
Μεχμέτ Καρλί: Τότε στρατηγός του κατοχικού στρατού.
Άπαντες οι πιο πάνω καταζητούμενοι δολοφόνοι στενοί συνεργάτες και σύμβουλοι του μέχρι πρόσφατα καταζητούμενου από τις Αγγλικές αρχές για σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομρίων Ευρώ Ερσίν Τατάρ και του συνεργάτη του μαφία επιχειρηματία Ναδίρ, ο οποίος εκτός από σύμβουλος είναι και χρηματοδότης με «κλεμμένα» χρήματα τόσον του Τατάρ και άλλο τόσο του Ερντογάν.

Στο δια ταύτα, ας διαχωρίσουμε το θέμα του Κυπριακού διαβατηρίου για το οποίο το είχαμε αποκαλύψει προ καιρού και ας υποβάλουμε το ερώτημα … Θέλει δύο κράτη η Τουρκία και ο Τούρκος Τατάρ; Ας προχωρήσουν αν έχουν τα κότσια, αφού πρώτα η Κυπριακή Δημοκρατία απαιτήσει νομικά αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων που οφείλει σε αυτή το ψευδοκράτος από το 1963 και ταυτόχρονα η «μητέρα» Τουρκία ας αναλάβει να συντηρεί τους Κυπρίους Μουσουλμάνους, Συντάξεις-Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλες κοινωνικές παροχές που προσφέρει σήμερα το Κυπριακό κράτος στους Μουσουλμάνους Κυπρίους …

9AF3DDD7 A997 4131 B3B7 55144589A34E

Προχωρήστε λοιπόν γιουσουφάκια του Ερντογάν αγά …Ιδού η Κύπρος, ιδού και το «πήδημα», που θα υποστείτε …

Και επειδή δεν έχω να προσθέσω ή αφαιρέσω κάτι άλλο, διότι τι άλλο να γράψω ουκ ημπορώ και τι άλλο να λαλώ ουκ οίδα, στερεύει γνώση και μυαλό και ο θυμός θεριεύει καταθέτω ένα μικρό απόσπασμα από παλαιότερο αποκαλυπτικό άρθρο περί του θέματος και θα πρότεινα στον Έντιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως μην κλείσει το θέμα και να προχωρήσει επί τέλους σε αποκαλύψεις, που αφορούν τις μύριες, άλλες παροχές προς τους πολίτες Κυπρίους συμπολίτες μας Μουσουλμάνους για να πάψει ο «Τούρκος» Τατάρ να κομπάζει και να κάνει τον ψευδόμαγκα με τις πλάτες της Τουρκίας, η οποία σκοπό έχει να αφανίσει τους γηγενείς .. Κυπρίους αδελφούς της … τους οποίους θεωρεί ξένο σώμα …. λινοπάμπακους και κρυπτοχριστιανούς …. εξισλαμισθέντες.

Και επ ευκαιρία επειδή Ερντογάν και Τατάρ ήδη ετοιμάζουν γκαιμπελικά ντοκυμαντέρ εις βάρος της ΚΔ, καλό θα ήταν και εμείς από πλευράς μας να προετοιμασθούμε με αντίστοιχη τεκμηριωμένη προώθηση Μαύρης Βίβλου για τα εγκλήματα των βαρβάρων εισβολέων, αλλά και να υπενθυμίσουμε διεθνώς τα δίκαια μας, που απορρέουν από τις αποφάσεις των Η.Ε.

Χωρίς να είμαι μετά Χριστό προφητής, απλά σημειώνω ότι βέβαιον είναι πως οι δόλιοι Τούρκοι θα οδηγήσουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες τόσον με Ελλάδα όσον και με Κύπρο σε αδιέξοδο σύντομα, για τα δικά τους αλλότρια συμφέροντα και επιδιώξεις. ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΙ!

ΕΙΣΒΟΛΗ 1974, ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ … – ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
http://koukfamily.blogspot.com › 20…

ΕΙΣΒΟΛΗ 1974, ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ … – ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
http://koukfamily.blogspot.com › 20…
28 Sep 2019 — (Ανοικτή Επιστολή προς τον Πρόεδρο Τουρκίας). Πρόεδρε της Τουρκίας Ερντογάν Το 1974 *επιτεθήκατε άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την .

0624211E 41E8 47FD B3F0 C5F2F74BD8B9

Το 1974 *επιτεθήκατε άνανδρα σε ένα μικρό άοπλο νησί την Ελληνική Κύπρο 500.000 κατοίκων…. με τον εκατονταπλάσιο στρατό σας εισβολής. Αφού παραποιήσατε και διαστρεβλώσατε το άρθρο 4 της συνθήκης Ζυρίχης- Λονδίνου…., ως βάρβαροι, το λεηλατήσατε, το ρημάξατε, χιλιάδες οι νεκροί, το 37% των εδαφών του, αυθαίρετα το οικειοποιηθήκατε. Ήρθατε πένητες – βάρβαροι και φύγατε εκατομμυριούχοι από τις λεηλασίες της πλούσιας Βόρειας Ελληνικής Κύπρου. Δεν αφήσατε όρθιο τίποτα, ούτε Μουσεία, ούτε εκκλησιαστικούς θησαυρούς, ούτε το πλούσιο περιεχόμενο των νοικοκυρεμένων σπιτιών των Ελληνοκυπρίων, τα κρατικά θησαυροφυλάκια, τις τράπεζες…. Δεν χορτάσατε ούτε από αίμα, ούτε από τις λεηλασίες. Και τώρα θέλετε να λεηλατήσατε και τον ορυκτό πλούτο και της Κύπρου και της Ελλάδας… με βάση το «δίκαιο» του ισχυροτέρου….. Αιδώς….

364300E0 0201 409E B1C0 C88E93A1835C
Είναι στο αίμα σας. Κτίσατε μια χώρα χωρίς ιστορία. Μόνο με ποινικό μητρώο, σε κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη και την συντηρήσατε από τις αρπαγές ξένων περιουσιών, που λεηλατήσατε από τις μειονότητες που ειρηνικά ζούσαν στην Μ. Ασία και τις μικρές χώρες που κατακτήσατε…. Με την δύναμη της σπάθης και τον υπέρτερο στρατό σας πετύχατε ντροπιαστικές νίκες και κατακτήσεις…. Ποτέ δεν αντιμετωπίσατε ισοδύναμους στρατούς, αλλά και αν αντιμετωπίζατε ντροπιαστικές ήττες είχατε… ακόμη και από μια φούχτα ηρωϊκών επαναστατών….. Όσον αφορά τις νίκες σας και αυτές ντροπιαστικές ήταν UTANC VERICY ZAFER.

Δεν φτάνουν ποτέ, δεν χορταίνουν το αδηφάγο σας στόμα, ούτε οι κλεψιές σας, ούτε τα εγκλήματα πολέμου, που ανά τους αιώνες διαπράττετε. Δεν αισχύνεσθε, που η Διεθνής Κοινότητα σας κοιτά με περιφρόνηση….;;;; Άπατη είναι η πίθος των Δαναϊδών, για εσάς και τα εγκλήματα σας.

Και τώρα στο προκείμενο….. Ισχυρίζεσθε Τούρκοι και Τατάρ ψευδώς ότι θα προασπίσετε τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων. Ποιων ΤΚ; Αυτών που συρρικνώσατε, υπό την πίεση του κατοχικού στρατού και των 140.000 εποίκων; Από το 18% στο 9%. Αυτών που αποκαλείται ξένο σώμα, των κρυπτοχριστιανών, λινοβάμβακων… Από 147. 000 τους συρρικνώσατε στις 95.000 και τους συντηρεί η Κυπριακή Δημοκρατία. Και σημειώστε ότι σχεδόν σε όλους τους ΤΚ η ΚΔ παραχώρησε Κυπριακό Ευρωπαϊκό διαβατήριο και ταυτότητες….

Επ΄ ευκαιρία ας διανοηθούμε εμείς οι Ελληνοκύπριοι, αν είμαστε το 18% του συνολικού πληθυσμού και στρεφόμαστε κατά υποτιθέμενου Τουρκοκυπριακού κράτους…. Δεν θα υπήρχαμε αγαπητοί μου, όπως δεν υπάρχει καμιά χριστιανική μειονότητα στην Τουρκία….

Διαβάστε τα πιο κάτω συμπυκνωμένα στοιχεία, για να διαπιστώσετε ότι δισεκατομμύρια επωμίσθηκε η Κυπριακή Δημοκρατία από το 1963, για την επιβίωση των εγκαταλελειμμένων και απομονωμένων ΤΚ.

Ας κάνουμε μια σύντομη αναδρομή περί βοήθειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς Μουσουλμάνους πολίτες της Κ.Δ.

Από το 1963. Η Κυπριακή Δημοκρατία παραχωρούσε «δωρεάν» φως, νερό τηλέφωνο, ακόμη και ανθρωπιστική βοήθεια… και οι Τουρκοκύπριοι ποτέ δεν πλήρωσαν ούτε σεντ, προς Κυπριακή Δημοκρατία…. Τις οφειλές εισέπραττε από τους ΤΚ η Τουρκική παράνομη Διοίκηση και τα χρησιμοποιούσε κατά το δοκούν…. εξοπλισμοί, ανέγερση φρουρίων κλπ…. Αυτό το ποσό αποτιμάται μέχρι σήμερα σε δισεκατομμύρια και τα επωμίσθηκε ο Ελληνοκύπριος φορολογούμενος…

Σημειώστε ότι, όταν έγινε η καταστροφή στον ηλεκτρικό σταθμό του Μαρί, δανειστήκαμε αναγκαστικά ρεύμα από τους ΤΚ, (Με τα χρήματα, που επικαρπώθηκαν ανέγειραν πριν μερικά χρόνια ηλεκτροπαραγωγό σταθμό) και τους αποδώσαμε 48 εκ. χωρίς να ζητήσουμε να συμψηφιστούν με τα οφειλόμενα τους δις, από το 1963….

Ενδεικτικά… Αξία και εκμετάλλευση των κατεχομένων Ελληνοκυπριακών περιουσιών από το ΤΚ καθεστώς ίσως άνω των 5 δις, αντίστοιχο ποσό από τις λεηλασίες, λαθρεμπόριο, αρχαιοκαπηλεία κλπ….

Καταπάτηση των Ελληνικών περιουσιών και λεηλασίες αποτιμώνται σήμερα σε μερικά τρισεκατομμύρια …. ειδικά η λεηλασία της κατεχόμενης Αμμοχώστου, αλλά και όλων των πόλεων και χωριών της Β. Ελληνικής Κύπρου.

Εισαγωγές από Τουρκοκρατούμενη περιοχή προς Ελεύθερες περιοχές (Συμφωνία Πράσινης Γραμμής) με βάση στοιχεία τελωνείου Κύπρου για το 2017 – 2018…., ενδεικτικά εισήχθηκαν, από τουρκοκρατούμενες περιοχές…… 511,622 τόνοι πατάτες, λαχανικά 92940 και άλλοι εκατοντάδες τόνοι σε φθαρτά κλπ. Τσιγάρα, ποτά μέσω λαθρεμπορίου 50 τόνοι…. Ναρκωτικά άγνωστες μεγάλες ποσότητες… Και συνεχίζουμε να αιμοδοτούμε οικονομικά τα κατεχόμενα, μέχρι σήμερα εις βάρος του Έλληνα Κυπρίου φορολογουμένου ….

Συνάλλαγμα το οποίο οι συμπατριώτες μας ΕΚ αφήνουν στις τουρκοκρατούμενες περιοχές …Καζίνα, ξενοδοχεία, αγορά χρυσαφικών, δερμάτινα είδη, φαγητό, πορνεία…. αποτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια…. Μόνο μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2018 είχαμε διελεύσεις Ελληνοκυπρίων προς Β. Κύπρο, μέσω των οδοφραγμάτων 2.684.175. Αν υπολογίσουμε ότι μέσος όρος εξόδων, ανά διέλευση είναι το ελάχιστο 350 Ε. Βενζίνες, διαμονή, φαγητό αναψυχή…τότε έχουμε ένα αριθμό 939,461,250 Ε σε ένα εξάμηνο….. Ντροπή συμπατριώτες….

Από το 63, εκατομμύρια οι παροχές της ΚΔ προς ΤΚ. Πρόσφατα το 2006, με την σύμφωνο γνώμη της Κ.Δ. διατέθηκε προς ΤΚ Ευρωπαϊκό κονδύλι με συμμετοχή της , ύψους 259 εκ. (389/2006.) Από το 2011, ετήσια χρηματοδοτική βοήθεια ύψους 30 εκ. Συνολικά το 2006 χορηγήθηκε το ποσό των 449 εκ. με την συμμετοχή της Κ.Δ. στα πλαίσια του κανονισμού χρηματοδοτικής βοήθειας….προς απομονωμένους ΤΚ.

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη προς ΤΚ, περίπου 6 εκ. ετήσια, γεννητούρια, χημειοθεραπείες, περίθαλψη ηλικιωμένων κλπ Συνταξιούχοι άνω των 30000 ΤΚ με μέσο όρο τα 750 Ε. 22.500 εκ Μηνιαία……Αναπηρικές συντάξεις ακόμη και για τους εξτρεμιστές της ΤΜΤ επι πλέον 500,000Ε μηνιαία…..

Αυτά τα πολύ ολίγα περί απομόνωσης των ΤΚ …από την Κυπριακή Δημοκρατία…… Τελικά αυτονόητο είναι, ότι όπως διαφαίνεται η Κυπριακή Δημοκρατία «έμμεσα συντηρεί» και τον Τουρκικό στρατό κατοχής…!

Τα πιο πάνω στοιχεία είναι ενδεικτικά….. Πολλές άλλες δεκάδες παροχές απολαμβάνουν οι συμπατριώτες μας ΤΚ από τα ταμεία της ΚΔ…

Ναι, πρόεδρε της Τουρκίας η Κυπριακή Δημοκρατία συντηρεί και συμπαραστέκεται στους συμπατριώτες μας Μουσουλμάνους…. Εσείς τους χρησιμοποιείται σαν δορυφόρους, για τα δικά σας αθέμιτα αλλότρια συμφέροντα

*ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Χαιρόμαστε για την υποστήριξη σε …λόγια (παλαιότερα μας……, τώρα μας “ηγάπησαν”…) από τους άσπονδους φίλους και συμμάχους Αμερικάνους και Σια, οι οποίοι σήμερα έχουν τεράστια ωφέλη από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Κυπριακή ΑΟΖ… Δηλώνουν προαναγγέλοντας την διχοτόμηση της Κύπρου λοιπόν ότι στα έσοδα από την εκμετάλλευση θα πρέπει να υπάρξει συνδιαχείρηση με τους ΤΚ και να διαμοιρασθούν ισομερώς (Κατά το δόγμα και Ερντογάν)….στις δύο κοινότητες, χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπ όψιν ότι σήμερα η ΤΚ είναι μολις το 9.8%στο σύνολο του Κυπριακού πληθυσμού. Δηλαδή στην Αμερική «κύριοι», αλλά και με βάση αυτά που λέει ο Ερντογάν, μέτοχοι σε Αμερικανικές ή Τουρκικές εταιρείες του 9.5% λαμβάνουν μερίσματα του 50% επί των κερδών…..;;;; Ποιά Πανεπιστήμια και ποιοί εμπορικοί νόμοι το ορίζουν αυτό;;; Μα δεν υπάρχει κανείς αρμόδιος να δώσει μια τεκμηριωμένη αποστομωτική απάντηση; Με βάση τότε τις συμφωνίες Ζυρίχης Λονδίνου η αναλογία συμμετοχής των ΤΚ στο Κυπριακό Κράτος ακόμη και στην κρατική διοίκηση ήταν 70% ΕΚ και 30% ΤΚ. (Το 1960 οι ΤΚ ήταν περίπου το 18%) …το 2015 ΕΚ 701.000 74.5%. ΤΚ 91.800 9,8%….. Υπόλοιπο ποσοστό ξένοι ……. Προσέξτε, τις δηλώσεις όλων …*συβιλλικές και δελφικές….. Δεν υπάρχει στο διπλωματικό τους λεξιλόγιο το Fair sharing, or, based to proportion of population, or, depending of population, or, rigtly so……αλά Ερντογά paylasim (Διαμοιρασμός) 50-50%, hisse sirketleri (Ισότιμοι εταίροι), Turkiye garantoru….(Η Τουρκία εγγυητής).. Ο λύκος λοιπόν … θα φυλάει τα πρόβατα … όπως το 1974, που τα κατασπάραξε…. Αχ …καημένε μου λαέ …καλέ και αγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε. (Σολωμός)…..

Υποσημείωση: Μεταξύ σοβαρού και αστείου… Δηλαδή αν και οι μειονότητες των φίλων συμπατριωτών Λατίνων Μαρωνιτών, Αρμενίων κ.ά. απαιτήσουν και αυτοί το 50%, υπό καθεστώς πτώχευσης θα οδηγηθεί το Κυπριακό Κράτος……!

*Σίβυλλα, στην αρχαιότητα όποια γυναίκα με μαντικές ικανότητες, που έδινε αινιγματικές ή διφορούμενες ερμηνείες και απαντήσεις.

Ας μην προτρέξουν κάποιοι με βάση τα πιο πάνω και με κατηγορήσουν, ότι είμαι κατά της ειρηνικής συνύπαρξης και λύσης… Πραγματικά δεν έχω τίποτε να προσάψω κατά των συμπατριωτών μας Κυπρίων πολιτών Μουσουλμάνων, αν και οι παππούδες τους και πατεράδες τους κάποτε χειροκροτούσαν τους εισβολείς, αλλά ας παραφράσουμε το αμαρτίες γονέων … μη παιδεύουσι τέκνα (πλην βεβαίως εξαίρεση αποτελούν οι εξτρεμιστές ΤΚ.)…Και αυτοί υπό κατοχή Τουρκική βρίσκονται…. Από το 18% που ήταν το 1960, υπό την πίεση του Τουρκικού στρατού κατοχής συρρικνώθηκαν στο 9,7% σήμερα….! Και καιρός είναι να αφυπνισθούν προτού είναι αργά …..

008C5F89 6397 41DC 85B0 DE90EBD45C9A

Σήμερα οι Κύπριοι Μουσουλμάνοι άρχισαν να αφυπνίζονται, αλλά είναι μάλλον αργά… ΣΤΕΡΝΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΑ …..

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΚ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΤΑΡ, ΕΠΟΙΚΩΝ..

B004DB5F 559B 4855 BF5A 008776D75FE7
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Δ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΥΩΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΑΤΑΡ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΡΟΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
www.ledrastory.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ