Όταν υπόδικο στέλεχος φτιάχνει τα ψηφοδέλτια…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να μην περιμένουμε προκοπή σε αυτή τη χώρα, όταν πασίγνωστο, υπόδικο πρώην στέλεχος έχει λόγο στην επιλογή προσώπων για τα ψηφοδέλτια μεγάλου κόμματος. Όταν δηλαδή υπαγορεύει υποψηφίους αλλά και μεταγραφές, ανάλογα με τα συμφέροντα του και φυσικά με την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης του.

Είναι αυτό που έχουμε γράψει στο Ολυμπία πριν από 13 χρόνια και το θυμόμαστε κάθε τρεις και λίγο. Όταν ένας πολιτικός πάρει μια βαλίτσα από ένα διεφθαρμένο σύστημα, τότε συμβαίνουν δύο τραγικά πράγματα για την πατρίδα. Πρώτον, αυτός ο πολιτικός προωθείται από όλο το βρώμικο σύστημα για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, και δεύτερον σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του ζωής, είναι ένα εκβιαζόμενο έρμαιο που θα υπηρετεί πιστά τους διεφθαρμένους βαλιτσοδότες και όχι τον ελληνικό λαό.
Θα ήταν πολύ πιο έντιμο και αποτελεσματικό ένας εκβιαζόμενος πολιτικός που έχει φτάσει στην κορυφή να βγει δημόσια και να εξομολογηθεί καταγγέλλοντας παράλληλα τις πιέσεις που δέχεται, από το να προσπαθεί να βρει τρόπους να στριμώξει φαύλους και επίορκους μέσα στα ψηφοδέλτια μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τους χορηγούς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ