Ο James Καφετζής, ο Μαέβιους Παχατουρίδης και ο Μπράιαν Κολοσούρτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βλέπουμε στα μεγάλα ενημερωτικά μέσα να φιγουράρει το όνομα κάποιου James Καφετζή, κυριολεκτικά μονοπωλώντας την επικαιρότητα.

Σε τηλεόρασης και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, κύριο θέμα είναι η οικειοθελής αποχώρηση αυτού του James Καφετζή. Για κάποιον που δεν ξέρει τι πλασάρετε μέσω των μου μου ε στον ελληνικό λαό, μπορεί να θεωρήσει πως για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, ένας Καφετζής από την Αστόρια ονόματι James παράτησε την θέση που κατείχε σε καφενείο Ελληνοαμερικάνου.

Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Ο προβεβλημένος αυτός άνθρωπος είναι παίκτης του Survivor και αποχώρησε οικειοθελώς. Μιλάμε για το τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, παιχνίδι τουρκικής ιδιοκτησίας, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει προωθήσει τουρκική φυλετική προπαγάνδα μέσω των «διεθνών αναμετρήσεων», όπου πάντα κερδίζουν οι τούρκοι παίκτες.

Εκεί λοιπόν που στο πρόσφατο παρελθόν κάποια ονόματα τύπου Μαέβιους Παχατουρίδη και Μπράιαν Κολοσούρτη Χρησιμοποιούντο σε κωμικές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης, τώρα αποτελούν μείζον ειδησεογραφικό θέμα.

Σημεία των καιρών ή επίδειξη επιβολής των καθεστωτικών ΜΜΕ έναντι της κοινής γνώμης; Ή απλά, ο τούρκος διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια για πλύση εγκεφάλου, όπως έχει αποδειχτεί;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ