«Αόρατη Πόλη»: Η νέα εκπομπή κοινωνικής έρευνας του KONTRA πίσω από τα φώτα (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

🎬Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στις 24:00
🔴«Αόρατη Πόλη»: Νέα εκπομπή κοινωνικής έρευνας του Kontra
📹Κυριάκος Δημάγγελος
📹Φοίβος Κλαυδιανός
📹Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος

Η νέα εκπομπή «Αόρατη Πόλη», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαΐου ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kontra Channel, αφηγείται «αόρατες» στιγμές των ανθρώπων της πόλης με έναν τρόπο διαφορετικό, κόντρα στην δημοσιογραφική συνήθεια και τις τηλεοπτικές νόρμες. 

Κάθε Δευτέρα, 12 με 2, οι ρεπόρτερς Κυριάκος Δημάγγελος, Φοίβος Κλαυδιανός και Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος ερευνούν με εναλλακτικό τρόπο όλες τις αόρατες πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής ζωής δίνοντας φωνή και βήμα στην «άγνωστη» Αθήνα και σε όσους την περιβάλλουν.

Με τρόπο νεανικό και εναλλακτικό, οι 3 δημοσιογράφοι μιλούν τη γλώσσα της νέας γενιάς, αναδεικνύοντας όλα εκείνα που απασχολούν νέους και μεγαλύτερους αλλά δεν συνηθίζεται να εμφανίζονται στην ελληνική τηλεόραση.

Η νέα εκπομπή του Kontra επικεντρώνεται στη νεανική πραγματικότητα, στις αγωνίες και τους προβληματισμούς όλων εκείνων που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κρίσης, κατάφεραν να δημιουργήσουν και να ονειρευτούν το αύριο, χωρίς συμβιβασμούς αλλά με ρεαλισμό. Παράλληλα, καταπιάνεται με θέματα ταμπού που δεν γίνονται, συχνά, ορατά στη δημόσια σφαίρα.

Η πρώτη εκπομπή αφορά την εργασιακή πραγματικότητα που βιώνουν οι νέοι άνθρωποι την περίοδο της πανδημίας. Αφηγήσεις και εικόνες από τις στιγμές της κρίσης για «Μία γενιά χωρίς ελπίδα», που αποτελεί και το θέμα της πρώτης εκπομπής.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά  και από την επίσημη σελίδα του Kontra στο Facebook  καθώς και από το επίσημο κανάλι στο YouTube

Stream:
aorati poli

ΔΗΜΟΦΙΛΗ