Έτσι κατέστρεψαν την Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο το έτος 2000 μπήκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ 16 δισ δραχμές από ιδιώτες. Αυτό ισχυρίστηκε ο Θεόδωρος Τσουκάτος ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης καταθέτοντας για το σκάνδαλο Siemens.

Μόλις εχθές καθαρογράφηκε, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, η απόφαση για το σκάνδαλο Siemens. 13 χρόνια από την αποκάλυψη του. Γιατί το έγκλημα έγινε 21 ολόκληρα χρόνια πριν. Το ολέθριο – όπως αποδείχτηκε – έτους για την Ελλάδα, το 2000. Όταν το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη κατάφερε να παραμείνει στην εξουσία στις πιο αμφιλεγόμενες εκλογές της νεότερης ιστορίας.

B2978B9F C16A 4DBD B762 2B847BDD8105

Μετά την ομολογία Τσουκάτου και την τελεσίδικη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης η οποία τεκμηριώνει ότι τα μαύρα χρήματα της μίζας κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να αποδώσει την κάθαρση που δεν ήρθε ποτέ για την πατρίδα και την Δημοκρατία.

Διότι πλέον αποδεικνύεται πως το έτος 2000, αλλοιώθηκε η εκλογική διαδικασία, καταλύθηκε το ίδιο το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

O Σημίτης κέρδισε τις εκλογές έχοντας στη διάθεσή του πακτωλούς μαύρου χρήματος, γεγονός που τον οδήγησε να κερδίσει οριακά και να ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας, την καταλήστευση της, να καταγράψει την πιο μαύρη περίοδο της μεταπολίτευσης στα τέσσερα χρόνια που ακολούθησαν.

3564EADC FF11 4DB0 BE9C 8BD8EFF61110

Το έθνος μολύνθηκε ανεπανόρθωτα και κατέρρευσε το 2010 ακριβώς λόγω εκείνης της τετραετίας. Όταν η Ελλάδα έπρεπε να οδηγηθεί στην χρεοκοπία για να καλυφθούν τα περιβόητα Swaps της Goldman Sachs που σύναψε εν κρυπτώ ο Σημίτης για να αλλοιώσει το ελληνικό χρέος. Μέθοδος που μόλις αποκαλύφθηκε, το 2010, κρίθηκε παράνομη από την ΕΕ. Όμως ουδείς τιμωρήθηκε πλην ενός. Του ελληνικού λαού ο οποίος δεν έφταιγε, δεν γνώριζε, σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου διότι ισχυρά συμφέροντα με μαύρο χρήμα εξαγόρασαν.

Η αλλοίωση της εκλογικής διαδικασίας, που άλλαξε τον ρου της Ελληνικής ιστορίας

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια της δίκης, το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη παραβίασε την νομοθεσία περί λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων. Έχοντας την στήριξη ισχυρών συμφερόντων, αλλοίωσε τις εκλογές του 2000, διαθέτοντας άφθονο μαύρο χρήμα που του επέτρεψε να αντιστρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών. Ουδείς μπορεί να ξεχάσει ότι τα πρώτα στοιχεία έδειχναν νίκη του Κώστα Καραμανλή.

Και ξαφνικά, με μισθωμένες πτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων εμφανίστηκαν οι ψηφοφόροι που δεν μιλούσαν καν ελληνικά. Η ελληνική κοινωνία καταληστεύθηκε στο χρηματιστήριο. 66 δις ευρώ, χωρίς αναγωγή στις σημερινές αξίες, έφυγαν εκτός Ελλάδος μέσω οφσόρ. Υποθηκεύοντας για πάντα το μέλλον της χώρας, αφού αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ισχυρό εφαλτήριο ανάπτυξης, ιδιαίτερα εν όψει της ένταξης μας στην ΟΝΕ. Η Ελλάδα μπήκε στην ζώνη του ευρώ με λεόντειους όρους, κάνοντας την Γερμανία πλουσιότεροι. Συμπτωματικά η επίμαχη μίζα ήταν από τον γερμανικό κολοσσό, όπου πάντα λειτουργεί ως μακρύ χέρι του γερμανικού κράτους.  

Ακολούθησε το πανηγύρι των Γιάννων, των Τσοχατζόπουλων, των Μαντέληδων. Η εκτεταμένη διάφθορα και τα βρώμικα στερεότυπα που καλλιεργούσαν τα ΜΜΕ προσκείμενα στην κυβέρνηση Σημίτη, όπου όποιος μιλούσε για πατρίδα και για οικογένεια θεωρείτο γραφικός και ξεπερασμένος. Την ίδια στιγμή η πατρίδα ξεπουλιόταν, χρεωνόταν, ενώ η οικογένεια διαλυόταν.

Το λαμόγιο και ο πορνοβοσκός έγιναν «ιν». Ο πατέρας, ο εργαζόμενος, ο τίμιος, η μάνα που πάλευε να κρατήσει την καριέρα και το σπίτι της, θεωρούντο «κορόιδα».

Τα απόβλητα της περιόδου Σημίτη, ακόμα κυβερνούν. Το μιντιακό τοπίο που στήθηκε με τα κλεμμένα χρήματα του ελληνικού λαού, ακόμα μεγαλουργεί. Το λεγόμενο «σύστημα Σημίτη», ακόμα διοικεί και καταστρέφει την Ελλάδα. Στρατιές διεφθαρμένων δημοσιογράφων που συνήργησαν σε εκείνο το ανοσιούργημα είναι ακόμα εδώ. Και όχι μόνον ως δημοσιογράφοι.

Αναμένουμε λοιπόν τον εισαγγελέα που θα ξεπλύνει την τροπή του 2000, αλλά κυρίως θα διασφαλίσει ότι αυτό το ανοσιούργημα κατά της Πατρίδας της Δημοκρατίας και των έντιμων Ελλήνων, δεν θα συμβεί ποτέ ξανά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ