Εάν η κυβέρνηση θεωρεί ότι η CCC διακίνησε μαύρο χρήμα στον Καλογρίτσα, ας την κλείσει. Αλλιώς…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν η κυβέρνηση πραγματικά πιστεύει ότι ο κατασκευαστικός κολοσσός CCC διακίνησε μαύρο χρήμα Για να ανοίξει κανάλι στον ΣυΡιζΑ μέσω του Καλογρίτσα, τότε οφείλει να πράξει τα δέοντα και να αναστείλει την λειτουργία της εταιρείας. Ας καταθέσει μια μηνυτήρια αναφορά επιτόπου, για να γίνει διαχειριστικός έλεγχος, ποινικές διώξεις και λοιπά.

Διότι μετά την σημερινή κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή του οικονομικού διευθυντή της εταιρείας, Αντώνη Λιανού, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Το στέλεχος της εταιρείας διαβεβαίωσε πως οι ισχυρισμοί Καλογρίτσα είναι μυθεύματα προκειμένου να αποφύγει να επιστρέψει τα 3 εκατομμύρια € που πήρε ως προκαταβολή για έργο το οποίο ποτέ δεν πραγματοποίησε.

Εάν λοιπόν η κυβέρνηση θεωρεί ότι το στέλεχος της εταιρείας διέπραξε ψευδορκία, πρέπει να κινηθεί άμεσα. Εάν θεωρεί ότι είπε την αλήθεια, πρέπει να σταματήσει άμεσα την φαρσοκωμωδία της προανακριτικής για αυτή την γελοία υπόθεση.

Εάν δεν κάνει τίποτα από τα δύο, κινδυνεύει να κατηγορηθεί για συνέργεια σε εκβιασμό ανωνύμου εταιρείας. Απλά πράγματα. Κάθε μέρα που περνά χωρίς να κάνουν μία από τις δύο επιβεβλημένες πλέον ενέργειες, λειτουργεί εις βάρος τους. Γιατί από κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, θεωρείται βέβαιο ότι η μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, θα υπερασπίσει τα συμφέροντα της μακριά από πολιτικαντισμούς. Και στο στόχαστρο δεν θα βρεθούν μόνο αυτοί που ενδεχομένως προσπαθούν να την ζημιώσουν οικονομικά, αλλά και οι συνεργοί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ