Αποτροπιασμός από την ναζιστική τουρκική προπαγάνδα στα σχολεία. Μιλάμε για παγκόσμια απειλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισραηλινοί και Βρετανοί μετά από επισταμένη έρευνα υπέβαλαν μία έκθεση η οποία προκαλεί αποτροπιασμό και Αφρική. Ξύπνα όμως και τις πιο μαύρες μνήμες της ανθρωπότητας. Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής, τα τούρκικα βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, ειδικά μετά το 2016 και το αποτυχημένο πραξικόπημα, έχουν μετατραπεί σε εγχειρίδια προπαγάνδας ρατσιστικού μίσους και φυλετικής ανωτερότητας των τούρκων.

Προσοχή, δεν μιλάμε απλά ότι πρεσβεύουν την τουρκική ανωτερότητα. Αυτό πάντα υπήρχε στο σύγχρονο τουρκικό κράτος, όπου κεντρική επωδός είναι το «τι περήφανος να είσαι τούρκος»!

Η λύκαινα της Ergenekon, ο Ερντογάν και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Μιλάμε για μία επίκληση φυλετικής ανωτερότητας της Τουρκίας η οποία πρέπει να μετουσιωθεί και σε παγκόσμια εξουσία. Δηλαδή ο αποκρουστικός μύθος της Εργκενέκον, του ευαγγελίου των τούρκων φυλετιστών, κάτι σαν την μυστική εταιρεία της Θούλης που γέννησε τον ναζισμό, έχει γίνει πλέον σχολική ύλη.
Οι τούρκοι δηλαδή ήρθαν στην γη με όχημα την σελήνη ως ανώτερη φυλή, με σκοπό να την κατακτήσουν. Που σε έβγαλέ από την έρημο Γκόμπι, ο λύκος της Εργενεκόν, ο γκρίζος λύκος δηλαδή, με σκοπό να κατακτήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Η σαφέστατη αντίθεση από την ελληνική φιλοσοφία όπου η έννοια του γηγενή, δηλαδή το γένος της γης, βρίσκεται σε όλες τις εκφάνσεις της καταγωγής της ελληνικής φυλής και της κοσμογονίας. Δηλαδή είμαστε παιδιά της γης, είμαστε ένα με τη γη, υπερασπιζόμαστε την γη. Είμαστε μέρος της, δεν ήρθαμε από κάπου αλλού για να την κατακτήσουμε. Από τον Ησίοδο και τον Αριστοτέλη, έως την χριστιανική θεώρηση της δημιουργίας.

Από τον Δευκαλίωνα και την Πύρα, έως την χριστιανική θεώρηση, ο έλληνας πλάστηκε είτε από την πέτρα είτε από το χώμα.

Όποιος λοιπόν πιστεύει ότι η αναμέτρηση με την Τουρκία θα αποφευχθεί, κάνει το ίδιο λάθος με αυτό που έκαναν οι δυτικές χώρες με τον Χίτλερ. Είναι θέμα χρόνου. Αλλά θα πρέπει να είναι και το οριστικό χτύπημα προς αυτήν την απειλή κατά της ανθρωπότητας που ονομάζεται Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ