Που έχουμε καταντήσει; Σειστηκε η Ροδος από την υποδοχή στον James Καφετζή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη τα πρώτα σημάδια από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος που έφτασε ο παίχτης του Survivor James Καφετζής ήταν ενδεικτικά για αυτό που θα ακολουθούσε.

Και να που τελικά ο κακός χαμός ολοκληρώθηκε όταν έφτασε στη Ρόδο με πληθος κόσμου να τον υποδέχεται στους δρόμους. Όταν λέμε σειστηκε η Ροδος, δυστυχώς δεν είναι σχήμα λόγου.

Όπως διαβάζουμε στη rodiaki.gr δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του ενώ υπήρχαν και πανό που έγραφαν “Τζείμς νικητή της καρδιάς μας” ενω ο James έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Σαν νέος λαϊκός ήρωας,συνοδευόμενος από τον πατέρα του Λευτέρη, τη μητέρα του Μπέβερλι, τον αδελφό του Μάικ και την αδελφή του Έφη, ο James ευχαρίστησε για τη στήριξη το πληθος: Δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ για τους πέντε μήνες που με στηρίζατε, δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, σήμερα είμαι εδώ με τη συμπαίκτρια μου την Αμι και σας υπόσχομαι, όταν φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης, να σας τον φέρω στη Ρόδο μια εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ