Μυρτιδιώτισσα Αλίμου: Ράγισαν καρδιές στο μνημόσυνο του Γιώργου Καραϊβάζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

40 μέρες πέρασαν από το μεσημέρι της 9ης Απριλίου που ο Γιώργος Καραίβάζ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, στον Άλιμο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Χθες το απόγευμα, στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, στο τρισάγιο στη μνήμη του δημοσιογράφου ενώ σήμερα τελέστηκε στον ιερό ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, στον Άλιμο το μνημόσυνο.

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα στην κηδεία του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβαζ

Η ταφή του είχε γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Δράμα και λόγω της πανδημίας, πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του, δεν είχαν καταφέρει να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες συλλυπήθηκαν τη σύζυγο και τον γιο του. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συνομίλησε με την χήρα και τον γιο του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ το παρών έδωσαν αστυνομικοί και δημοσιογράφοι και φυσικά οι συνεργάτες του, από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ!

«Βρήκαμε μια μεγάλη, ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Ανθρώπους απλούς, που αγάπησαν τον Γιώργο μέσα από τα λόγια του, μέσα από τα κείμενά του. Ακόμα βρήκαμε αγάπη από όλους όσοι είχαν συνεργαστεί με τον Γιώργο και στο παρελθόν και σήμερα» δήλωσε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ