Ισλαμοναζιστικό μίσος σε όλο τον πλανήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εφιάλτης του ναζισμού αγκαλιασμένος με το ακραίο Ισλάμ, σαρώνει πλέον τον πλανήτη. Η προπαγάνδα που γίνεται με κεντρικό άξονα το Ισλάμ του Ερντογάν, χωρίς πλέον προσχήματα, επικαλείται ακόμα και τον Χίτλερ για να δημιουργήσει μίσος κατά των απανταχού εβραίων.

Τι και αν εκατομμύρια μουσουλμάνοι σιίτες έχουν πέσει θύματα ακριβώς του ίδιου ακραίου Ισλάμ; Πόσο σιίτες έχουν σφάξει και έχουν κυνηγήσει οι ισλαμιστές του Ερντογάν τις τελευταίες δεκαετίες; Πολύ περισσότερους, πολλαπλάσιους από όσους θα σκοτώσει ο ισραηλινός στρατός στο σύνολο της ιστορίας.

Έχουμε μία συμμαχία του κακού που ανατέλλει και φαίνεται πως δεν την έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο Ερντογάν είναι πλέον ο νέος Χίτλερ με πολλαπλάσιο εν δυνάμει στρατό. Πασίγνωστες περσόνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, με εκατομμύρια ακόλουθους, σηκώνουν μηνύματα μίσους μετά το κάλεσμα του Ερντογάν για πανισλαμικό μέτωπο.

Φυσικά η ιστορία ξεχάστηκε γρήγορα, ακόμα και η πρόσφατη. Πόσα εκατομμύρια άραβες έχουν σφάξει οι τουρκικές ορδές τον τελευταίο αιώνα; Πόσο αραβικό αίμα έχει χυθεί στην Συρία από το σχέδιο Ερντογάν και την τουρκική εισβολή;

Δείτε για παράδειγμα μία πασίγνωστη ηθοποιό από το Πακιστάν, που από τη μία συγκρίνει τους Ισραηλινούς με τους Γερμανούς και από την άλλη, επικαλείται την φρικτή ρήση του Χίτλερ, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ηθοποιός στο μήνυμα της: «Θα μπορούσα να σκοτώσω όλους τους Εβραίους. Αλλά άφησα μερικούς για να καταλάβετε γιατί τους σκότωσα!»

A9E36A1D E9EA 4A9F 9C8F 3477278A7A93

Εννοείται ότι οι αναρτήσεις συνοδεύονται με μηνύματα μίσους από το Κοράνι.

Αυτά για όσους τρέφουν ψευδαισθήσεις ότι ξαφνικά το Ισλάμ του Ερντογάν έγινε ευαίσθητο και νοιάζεται για τα αθώα θύματα. Το αντίθετο συμβαίνει. Το τουρκικό Ισλάμ που ενέπνευσε τον Χίτλερ, ετοιμάζεται για μία νέα «τελική λύση».

Την οποία ανέχονται διεφθαρμένοι πολιτικοί της Δύσης, μπουκωμένοι από το βρώμικο χρήμα των ναρκωτικών, του Κατάρ, του Αλίεφ και του λαθρεμπορίου πετρελαίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ