Παγκόσμιος εφιάλτης: Στρατό του Ισλάμ θέλει ο Ερντογάν με πρόσχημα την Παλαιστίνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρωτοβουλία του Ερντογάν να ζητήσει την σύσταση παγκόσμιου στρατού του Ισλάμ με πρόσχημα την προστασία των παλαιστινίων, αλλά όπως γλαφυρά αναφέρει, την προστασία των Αγίων τόπων του Ισλάμ, συνιστά μία εφιαλτική εξέλιξη για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Ερντογάν αναφέρεται εδώ και χρόνια στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός στρατού του Ισλάμ, που φυσικά θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Τουρκίας. Για πρώτη φορά όμως καταθέτει επίσημα μία τέτοια πρόταση και μάλιστα στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας. Πρόταση που τέθηκε στην ημερήσια διάταξη και πλέον βρίσκεται υπό συζήτηση.

Το σενάριο μετατρέπεται σε παγκόσμιο κίνδυνο διότι ο Ερντογάν όχι μόνο έχει κατονομάσει τις χώρες που θα συμμετέχουν στην δημιουργία αυτής της στρατιωτικής δύναμης, αλλά έχει ορίσει και τους τόπους στους οποίους θα στρατοπεδεύσουν σε πρώτη φάση!

Οι χώρες συγκεκριμένα που θα θέσουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην υπηρεσία του παρανοϊκού σχεδίου του Ερντογάν, είναι φυσικά η Τουρκία, το Ιράν, το Πακιστάν, η Μαλαισία και το Κατάρ. Δηλαδή, μιλάμε για έναν στρατό ο οποίος θα διαθέτει και πυρηνικά όπλα, διότι το Πακισταν ήδη θεωρείται πυρηνική δύναμη ενώ και το Ιράν βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του πυρηνικού οπλοστασίου. Θεωρείται ότι με την βοήθεια του Πακιστάν, το Ιράν θα αποκτήσει πυρηνικά όπλα εντός λίγων μηνών.

Ως σημεία ανάπτυξης του ισλαμικού στρατού, ο Ερντογάν υποδεικνύει τον Λίβανο και την Ιορδανία! Με το σκεπτικό ότι και οι δύο αυτές χώρες απειλούνται από το Ισραήλ.

Ο τούρκος παράφρονας όμως δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα, καθώς όποιος πιστεύει πως η ανάπτυξη αυτού του στρατού θα αποσκοπεί σε αμυντικές και μόνο επιχειρήσεις, κάνει λάθος. Η αναφορά μέσα στην πρόταση της αναγκαιότητας προστασίας των Αγίων τόπων του Ισλάμ, καθιστά ξεκάθαρο ότι ο στρατός αυτός θα μπορεί να εισβάλει στο Ισραήλ υπό το πρόσχημα της προστασίας των τεμένων στην Ιερουσαλήμ, αλλά αργότερα και αλλού.

Φυσικά και η Ελλάδα θα αποτελέσει πρώτο στόχο ενός τέτοιου τερατουργήματος.

Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ερντογάν εξελίσσεται σε παγκόσμιο κίνδυνο. Το θέμα είναι πως ποτέ η Δύση θα κλείνει τα μάτια και όχι μόνο θα τον ανέχεται, αλλά θα τον θεωρεί και «στρατηγικό σύμμαχο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ