Θανατική ποινή στα κτήνη που βίαζαν και βασάνιζαν ακόμα και παιδί δύο ετών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες αστυνομικού με ένα μικρό παιδί δύο ετών στην αγκαλιά του, το οποίο γλίτωσε από τα χέρια παιδοβιαστών.

Διασώθηκαν έξι κορίτσια και οκτώ αγόρια που βρίσκονταν στα χέρια της συμμορίας. Θεωρείται βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν την θανατική ποινή, διότι ο ΠΑΙΔΟ βιασμός στις Φιλιππίνες, επιφέρει ακόμα και την εσχάτη των ποινών, όταν συνοδεύεται από συστηματική κακοποίηση βρεφών και βασανιστήρια, η εκτέλεση των καθαρμάτων θεωρείται βέβαιη.

Συνολικά διασώθηκαν 14 παιδιά, ηλικίας από δύο έως 17 ετών, τα οποία το κύκλωμα κακοποιούσε σεξουαλικά και μετέδιδε τον βιασμό διαδικτυακά σε live streaming. Ολα άρχισαν με τη σύλληψη τον Μάρτιο του 68χρονου Άντονι Σκοτ στην Αυστραλία, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε παιδοπορνογραφικό υλικό. Από τις συζητήσεις που είχε στο διαδίκτυο διαπιστώθηκε ότι το υλικό είχε δημιουργηθεί στις Φιλιππίνες και ότι ο άνδρας είχε πληρώσει για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό.

Στη φωτογραφία, Αστυνομικός μεταφέρει στην αγκαλιά του ένα από τα παιδιά

Οι Αρχές της Αυστραλίας παρέδωσαν τα αποδεικτικά στοιχεία στην αστυνομία των Φιλιππίνων, η οποία ύστερα από έρευνα συνέλαβε στις 7 Μαΐου τρεις γυναίκες και έναν άνδρα στην πόλη Μπονμπόν.

Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και παραγωγή παιδοπορνογραφικού υλικού. Παράλληλα διασώθηκαν έξι κορίτσια και οκτώ αγόρια, ηλικίας από δύο έως 17 ετών, τα οποία κρατούνταν σε καλύβες και αυτοσχέδιες σκηνές, όπου μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν υπολογιστές με παιδοπορνογραφικά βίντεο και ένα sex toy.

Επίσης, ένας υπολογιστής είχε πρόσβαση σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο είχαν γίνει πολλές καταθέσεις από το εξωτερικό. Τα παιδιά που διασώθηκαν τέθηκαν υπό τη φροντίδα της κοινωνικής πρόνοιας της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ