Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Βροχή αποκαλύψεων για μυστικές επαφές του Μπιλ Γκέιτς με τον παιδόφιλο Επστάιν για να πάρει το Νόμπελ Ειρήνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βροχή» είναι οι αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς, στη σκιά του πολύκροτου διαζυγίου του, με τελευταία αυτή από εφημερίδα στη Νορβηγία σύμφωνα με την οποία ο ιδρυτής της Microsoft έκανε τα «στραβά μάτια» για τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν με στόχο να πάρει στα χέρια του το Νόμπελ Ειρήνης.

Bill Gates thought Jeffrey Epstein could help him get Nobel

Σύμφωνα με την εφημερίδα DNMagasinet ο Γκέιτς το 2013 είχε συνάντηση με τον Επστάιν και τον τότε πρόεδρο της Νορβηγικής επιτροπής Νόμπελ στο Στρασβούργο την ώρα που πρώην εργαζόμενοι της Microsoft υποστηρίζουν ότι Μπιλ Γκέιτς ήλπιζε ότι ο Τζέφρι Επστάιν θα τον βοηθούσε να του απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης.

Το ραντεβού, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε τον Μάρτιο του 2013 στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού της Νορβηγίας Τόρστεν Γιάγκλαντ κατόπιν αιτήματος του ιδρυτή της Microsoft.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και εκπρόσωποι του think tank IPI το οποίο ασχολείται με θέματα υγείας και εμβολιασμού.

Μετά τη συνάντηση, αναφέρει το δημοσίευμα, το ίδρυμα Gates Foundation έδωσε εκατομμύρια δολάρια στο συγκεκριμένο think tank.

«O Γκειτς ζήτησε τη συνάντηση. Τον ενδιέφερε το έργο του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την εξασφάλιση φαρμάκων για όλους. Το Συμβούλιο της Ευρώπης διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Γκέιτς ήρθε μαζί με τον Επστάιν» δήλωσε ο Γιάγκλαντ.

Η συνάντηση αυτή ακολούθησε τους ισχυρισμούς πρώην εργαζομένων της Microsoft ότι ο Μπιλ Γκέιτς παρέβλεψε την καταδίκη από το 2010 του Επστάιν και επιζητούσε τη βοήθειά του καθώς πίστευε ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης.

Ο Τζέφρι Επστάιν και ο Μπιλ Γκέιτς σε συνάντηση το 2013
«Γνωρίζαμε για πράγματα που θα αποτελούσαν πιθανούς κινδύνους για τη φήμη του Gates Foundation, του Μπιλ και της Μελίντα. Ακόμα και τότε οι άνθρωποι γνώριζαν ότι ο τύπος αυτός δεν ήταν καθαρός» δήλωσε πηγή στην The Daily Beast

«Ο Μπιλ πίστευε ότι ο Επστάιν γνώριζε τους κατάλληλους ανθρώπους ή έναν τρόπο για να τους επηρεάσει ώστε να κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης. Πιστεύω ότι τελικά απογοητεύτηκε που αυτό δεν δούλεψε» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Εκπρόσωπος του Gates Foundation, πάντως, σε μήνυμά του προς την Daily Mail υποστήριξε ότι ο Μπιλ Γκέιτς ουδέποτε κυνήγησε το Νόμπελ Ειρήνης.

«Αν και το Νόμπελ Ειρήνης θα αποτελούσε μεγάλη τιμή, είναι λάθος να υποστηρίζει κανείς ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήταν εμμονικός με την τιμή αυτή, την είχε βάλει στόχο ή έκανε παρασκηνιακές κινήσεις γι’ αυτή. Αν ο Επστάιν είχε κάποιο σχέδιο να εμπλακεί σε διαδικασίες βράβευσης ή τιμών εκ μέρους του Γκέιτς, ούτε ο Γκέιτς ούτε κάποιος με τον οποίο συνεργάστηκε ήταν σε γνώση και θα είχαν αρνηθεί κάθε βοήθεια» κατέληξε ο εκπρόσωπος.

ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ