Αυτό το κτήνος που πήγε να απαγάγει κοριτσάκι, στην Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα ήταν έξω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11χρονη δίνει μάχη για να σωθεί από τον απαγωγέα της! (video)

Σοκάρει το βίντεο που προέρχεται από τη Φλόριντα και αποτυπώνει τη μάχη που έδωσε 11χρονο κορίτσι για να σωθεί από τον επίδοξο απαγωγέα της! Σοκάρει όμως επίσης το γεγονός ότι το κτήνος στην Αμερική δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου, ενώ στην Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα ήταν πάλι έξω.

Το κορίτσι καθόταν στο γρασίδι περιμένοντας το σχολικό της λεωφορείο στο West Pensacola, όταν ένα λευκό Dodge Journey σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να αρπάξει το νεαρό κορίτσι. Πάλεψε να ελευθερωθεί και τα κατάφερε, τρέχοντας προς το σπίτι της, ενώ ο ύποπτος επέστρεψε στο όχημά του και έφυγε. Το κορίτσι έχει μερικές γρατσουνιές, αλλά το χειρότερο είναι τα ψυχικά της τραύματα από τον τρόμο που έζησε.

«Πολέμησε και δεν τα παράτησε ποτέ», δήλωσε ο Σερίφης της κομητείας της Escambia, Τσιπ Σίμονς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Το κορίτσι είπε στις Αρχές ότι ο ύποπτος Jared Paul Stanga, είχε προσπαθήσει να της μιλήσει πριν από δύο εβδομάδες και ανέφερε το περιστατικό στους γονείς της και στον διευθυντή του σχολείου της.

Τα βίντεο οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψη του απαγωγέα, που συνελήφθη περίπου οκτώ ώρες αργότερα. Όπως αποδείχτηκε είναι γνώριμος στις Αρχές για σεξουαλικά αδικήματα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ