Κόλαφος Πολάκη: Πού την βρήκε την εταιρεία ο Πιερρακάκης και οι παρατρεχάμενοί του;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεραυνοί από τον Παυλο Πολάκη για τον Κυριακο Πιερρακακη καθως μία νέα εταιρεία που ιδρύθηκε ξαφνικά τον Δεκέμβριο, πήρε απευθείας ανάθεση από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Αλήθεια πού την βρήκε την εταιρεία ο κ. Πιερρακάκης και οι παρατρεχάμενοί του; Με ποια εμπειρία και τεχνογνωσία θα αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία τα τεχνικά δελτία και τις λοιπές απαιτούμενες ενέργειες για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως είναι η Τουριστική Προβολή της χώρας;
Πότε θα σταματήσει αυτό το όργιο απευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε εταιρείες – φαντάσματα;

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Έφτασα Σφακια πριν λίγο.
Όμως σας παρακολουθώ από παντού, γιατί η Ομάδα Τεκμηρίωσης του Τομέα Διαφάνειας δουλεύει ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ…
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Άμα πουλάς οικόπεδα, δίνεις και «συμβουλές» για ψηφιακά έργα !!!
Κυριάκος Πιερρακάκης και Κοινωνία της Πληροφορίας σε νέες περιπετ…. συγγνώμη αναθέσεις στο γαλάζιο βάλτο της επιτελική αριστείας!!
Η εταιρεία «GARITO IKE» συστάθηκε μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ως ιδιωτική – κεφαλαιουχική εταιρεία «ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» (όλα τα σφάζει με λίγα λόγια).
‘Όλως τυχαίως, αυτή η εταιρεία επιλέγεται ελάχιστους μήνες για να λάβει με απευθείας ανάθεση το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την εξειδίκευση του Έργου “Ψηφιακή ανάπτυξη και μετασχηματισμός της Τουριστικής Προβολής της χώρας”», αντί προϋπολογισμού με ΦΠΑ: €23.560,00.
Ειδικότερα, αντικείμενο του έργου αποτελεί η Τεχνική Υποστήριξη της Κοινωνίας της Πληροφορίας Μ.Α.Ε. για την εξειδίκευση του έργου «Ψηφιακή ανάπτυξη και μετασχηματισμός της Τουριστικής Προβολής της χώρας».
Αλήθεια πού την βρήκε την εταιρεία ο κ. Πιερρακάκης και οι παρατρεχάμενοί του;
Με ποια εμπειρία και τεχνογνωσία θα αναλάβει η συγκεκριμένη εταιρεία τα τεχνικά δελτία και τις λοιπές απαιτούμενες ενέργειες για ένα τόσο κρίσιμο θέμα όπως είναι η Τουριστική Προβολή της χώρας;
Πότε θα σταματήσει αυτό το όργιο απευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε εταιρείες – φαντάσματα;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ