Διπλωματικό θρίλερ στην καρδιά της Αθήνας, μετα από αεροπειρατεία- Κρισιμη παρέμβαση Δένδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση του Νίκου Δένδια πριν λίγο που επικοινώνησε με  τον Λιθουανό υπουργό Εξωτερικών σχετικά με το θρίλερ σε αεροσκάφος από την Αθήνα.

Το αεροσκάφος υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ με εντολή των αρχών της Λευκορωσίας, προκειμένου να συλληφθεί αντικαθεστωτικός μπλόγκερ.

Κρατική αεροπειρατεία σε αεροπλάνο της Ryanair από την Αθήνα! Το προσγείωσαν στην Λευκορωσία αντί για την Λιθουανία!

Ο Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις ενημέρωσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους της Ryanair στο Μινσκ και για τις προσπάθειες που καταβάλλει η λιθουανική πλευρά για τη μεταφορά των επιβατών στο Βίλνιους.

Συμφωνα με την επίσημη ανάρτηση του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών:

FM @NikosDendias μίλησε τηλεφωνικά με#Lithuania FM @GLandsbergis , ο οποίος τον ενημέρωσε για τις συνθήκες υπό τις οποίες το αεροσκάφος Ryanair αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ και για τις προσπάθειες της λιθουανικής πλευράς να μεταφέρει επιβάτες στο Βίλνιους (1/2)

Και τα δύο FM @NikosDendias & FM @GLandsbergis τόνισε την ανάγκη για άμεση απελευθέρωση όλων των επιβατών και συμφώνησε να συνεχίσει να συντονίζει τις προσπάθειές τους, επίσης στο#EU επίπεδο (2/2)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ