Αντίθετος με τις απαξιωτικές δηλώσεις του αδερφού του για τον πρωθυπουργό ο Αθανάσιος Λασκαρίδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαχωρίζει τη θέση του από τις δηλώσεις του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη σε συνέντευξη του ο αδερφός του Αθανάσιος Λασκαρίδης.

Στη συνέντευξη που προκάλεσε «σεισμό» ο Πάνος Λασκαρίδης ανέφερε ότι οι εφοπλιστές «δεν χρειάζονται τον πρωθυπουργό, μπορούν να χέ**** πάνω στον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός για αυτούς δεν έχει καμία χρησιμότητα», ενώ σε δήλωσή του στα naftikachronika.gr, ο ίδιος έκανε λόγο για άσχετες συζητήσεις που δεν αφορούσαν τη σημερινή κατάσταση της ναυτιλίας ούτε τον Πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή του ο αδερφός του Αθανάσιος Λασκαρίδης αναφέρει ότι δεν συμμερίζεται αυτές τις απόψεις, οι οποίες μάλιστα τον βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο:

«Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.

Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν. Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει» αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και δύο εικοσιτετράωρα που το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ είδε το φως της δημοσιότητας, διατηρεί ντροπιαστική σιωπή και δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ