Εύγε! Οι δικαστές της Θεσσαλονίκης ορκισμένοι να αποκαλύψουν την συμμορία των παιδεραστών πίσω από την απαγωγή της Μαρκέλλας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πείθονται από το παραμύθι ότι η απαγωγέας είναι «ΛΟΑΤΚΙ»!

Εντολή για περαιτέρω έρευνα για τη συμμορία παιδεραστών πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας. Να σημειωθεί ότι περίεργος το χρονικό διάστημα μετά την σύλληψη της τριανταπεντάχρονης, εμφανίστηκαν περίεργα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθούσαν να πείσουν το πανελλήνιο ότι η δράστις είναι ομοφυλόφιλη και πήγα και το παιδί για να το βιάσει η ίδια! Προσπαθώντας έτσι να παραπλανήσουν τις αρχές και να συγκαλύψουν την συμμορία των παιδεραστών που κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Οι δικαστές της Θεσσαλονίκης αρνούνται λοιπόν να κουκουλώσουν την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας και ζητούν να γίνει περαιτέρω έρευνα για να εξιχνιαστεί δίκτυο παιδεραστών.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε με βούλευμα του την παραπομπή μόνο της 34χρονης που απήγαγε και κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι τον περασμένο Ιούνιο, ζητώντας να γίνει συμπληρωματική ανάκριση για τους άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Ένα χρόνο μετά την απαγωγή, οι δικαστές επέστρεψαν τη δικογραφία στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, καλώντας την να ξεκινήσει νέα έρευνα για την τυχόν εμπλοκή επιπλέον προσώπου ή προσώπων.
Για το λόγο αυτό ζητούν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να επανεξεταστούν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 34χρονης, μέσω της διαδικασίας άρσης του απορρήτου.
Επίσης, θα γίνει πιο ουσιαστική ανάλυση των επαφών της προκειμένου να διακριβωθεί αν τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε κατά το επίμαχο 48ωρο της απαγωγής, σχετίζονται με την υπόθεση.
Οι αστυνομικοί καλούνται να ερευνήσουν το ενδεχόμενο δράσης κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως είχε γίνει έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση, από την Ανακρίτρια που χειριζόταν επί οκτώ μήνες την υπόθεση απαγωγής της Μαρκέλλας.
Όμως δεν προέκυψαν κάποια στοιχεία σε βάρος των προσώπων με τα οποία μιλούσε η 34χρονη κατηγορούμενη για την απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.
Έτσι η ανακρίτρια έστειλε την υπόθεση για παραπομπή σε δίκη μόνο της 34χρονης, με βάση τα ευρήματα της κύριας ανάκρισης.
Από την πλευρά της η αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών πρότεινε στο Συμβούλιο να παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης η 34χρονη για τα κακουργήματα της αρπαγής, βιασμού, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και άλλα πλημμελήματα.
Αντίθετα η εισαγγελέας πρότεινε να μην παραπεμφθεί σε δίκη για αδικήματα περί πορνογραφίας.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε διαφορετική κρίση και θα ξεκινήσει νέος κύκλος ανακρίσεων για να διακριβωθεί η εμπλοκή και άλλων προσώπων αλλά και δικτύου παιδικής πορνογραφίας.
Με το ίδιο βούλευμα οι δικαστές διέταξαν την παράταση της προφυλάκισης της 34χρονης κατά ένα εξάμηνο στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών όπου κρατείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ