13/06/2021

Κατέρρευσα μόλις είδα το μωρό δίπλα στη νεκρή Καρολάιν, λέει ο αστυνομικός που μπήκε πρώτος στο σπίτι

Ο αρχιφύλακας Χρήστος Βαρδίκος, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδε το μωρό να κλαίει δίπλα στην αδικοχαμένη 20χρονη Καρολάιν και το πήρε αμέσως αγκαλιά.

Ο δικός μίλησε στην κάμερα και περιέγραψε όσα συνέβησαν εκείνο το ξημέρωμα:

Όπως είπε, Όπως είπε, έλαβαν κλήση για βοήθεια μέσα στο ξημέρωμα και όταν έφτασαν στο σπίτι κατάφεραν να μπουν από ένα παράθυρο που είχαν παραβιάσει οι δράστες, στην πίσω μεριά του σπιτιού.

Μπήκαν τέσσερις αστυνομικοί και από την  πρώτη στιγμή κατάλαβαν πως κάτι διαφορετικό είχε συμβεί στην μονοκατοικία, κάτι όχι συνηθισμένο, ειδικα όταν είδαν τον σκύλο κρεμασμένο στην κουπαστή.

«Τότε κατάλαβαμε πως εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο. Όταν ανέβηκαμε στη σοφίτα, ήταν μισάνοιχτη η πόρτα. Εκεί είδαμε την Καρολάιν νεκρή, και ακριβώς δίπλα της, πάνω στο κρεβάτι το μωρό, το οποίο ακομπούσε πάνω στη μαμά του» σημείωσε ο αστυνομικός, μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του.

Συνέχισε την περιγραφή λέγοντας πως δίπλα στο κρεβάτι ήταν δεμένος ο σύζυγος. «Οι συνάδελφοι έλυσαν τον άνδρα και εγώ διαπίστωσα ότι η Καρολάιν ήταν όντως νεκρή. Τότε, πήρα το μωρό αγκαλιά, κατέβηκα στο ισόγειο και το έβαλα στο περιπολικό, κάτσαμε μαζί περίπου μισή ώρα, μέχρι να έρθουν συγγενείς» είπε ο 40χρονος αστυνομικός.

Τέλος, αυτό που τόνισε είναι πως η εικόνα που θα του μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό είναι το μωρό να είναι πάνω στο κρεβάτι δίπλα στη νεκρή μητέρα του. «Έπαιξε ρόλο για εμένα το γεγονός ότι είμαι και εγώ πατέρας. Έχω μία κόρη 8 ετών» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ