Δε σε γουστάρω Έλληνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Γιώργος Βενετσανος  

Σε μια Ευρώπη που πλήττεται από την μετανάστευση και σε μια Ελλάδα που έχει δεχτεί πάνω από 2 εκατομμύρια αλλοδαπούς στο έδαφός της από το 1990 έως σήμερα, διάβασα αυτά που είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, όπου επιχειρηματολόγησε λέγοντας ότι η μετανάστευση θα μας κάνει… καλό γιατί  δεν γεννάμε! Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε πως η «νόμιμη» μετανάστευση είναι μία ευκαιρία και όχι απειλή για την Ευρώπη, λέγοντας  πως βλέπει τη νόμιμη μετανάστευση ως τη διαδικασία «σεβασμού από τους αλλοδαπούς των αρχών της ΕΕ».

Στο πλαίσιο αυτό, ο αξιωματούχος της ΕΕ τόνισε ότι κάτι τέτοιο «απαιτεί νομικό πλαίσιο, πολιτική βούληση και ψύχραιμη αλλά σταθερή στοχοπροσήλωση» έτσι ώστε «να τη χρησιμοποιήσουμε για να ξεπεράσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα, αλλά και τα προβλήματα της ανταγωνιστικότητας μας». Βέβαια αν είχε ρωτήσει την ισπανική κυβέρνηση συνεργασίας του σοσιαλιστικού PSOE και του αριστερού Unidas Podemos, θα έπαιρνε την κατάλληλη απάντηση μετά από αυτό που έγιναν στην Θεούτα, όταν Ισπανοί αστυνομικοί και στρατιώτες έφτασαν να επαναπροωθούν οικονομικούς μετανάστες πετώντας τους στην θάλασσα, τα βίντεο που όλοι είδαμε είναι χαρακτηριστικά.                                                               Ας μείνω όμως μόνο στην Ελλάδα. Ήδη έχουμε εντός της Εθνικής μας επικράτειας γύρω στο 1.000.000 μετανάστες, με την μεγάλη τους πλειοψηφία να βρίσκονται παράνομα στην χώρα αφού παραβίασαν τα σύνορα.

Αλλά για μισό λεπτό, μήπως η Ελλάδα είναι υπεύθυνη και πρέπει να σηκώσει το βάρος αμαρτιών άλλων; Σάμπως είμαστε αποικιακή δύναμη, μήπως δώσαμε όπλα και τεχνογνωσία; Σύμφωνα με ερώτηση έκανε ο βουλευτής των πρασίνων Ομνιντ Νούριρουπ στηνΜπούντεσταγκ, μόνο την χρονιά που πέρασε, η Γερμανία εξήγαγε οπλισμό στην Τουρκία αξίας 23.4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι πραγματικές εξαγωγές όπλωνέφτασαν τα 243 εκατομμύρια το 2018 και τα 345 εκατομμύρια το 219, όπως αναφέρεται σε απάντηση του Γερμανικής κυβέρνησης στην Σελίμ Νταγκελέν, βουλευτή του κόμματος «Η Αριστερά», η οποία ζήτησεκαι την διακοπή των όπλων προς την Τουρκία, μεταξύαυτών και των 6 υπερσύγχρονων υποβρυχίων (ανάλογοαίτημα κατατέθηκε και από Ελλάδα) ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Χάικο Γιόζεφ Μάας το απέρριψε. «Στρατηγικά, δεν το θεωρώ αυτό ως τον ορθό δρόμο» δήλωσε σε συνέντευξη του στο γερμανικό πρακτορείοειδήσεων (22/2/2020). Οι Γερμανοί πολιτικοίτουλάχιστον αυτοί που κυβερνούν, θεωρούν ορθό να βοηθούν μια χώρα τρομοκράτη να μακελεύει λαούς από Λιβύη, Κύπρο, Συρία, Αρμενία ή να επεμβαίνει χονδροειδώς στα εσωτερικά άλλων χωρών,δημιουργώντας τεράστια προβλήματα όπως κάνει με το Ισραήλ, το λαό της Παλαιστίνης και την Αίγυπτο, δημιουργώντας με τις πράξεις της εκατομμύρια νέους πρόσφυγες.

Μήπως η πατρίδα μας δημιούργησε τον ISIS για να ρίξει τον πρόεδρο της Συρίας, μέχρι που ξέφυγε η κατάσταση από τα χέρια τους; Ποιος έκανε την επέμβαση στο Ιράκ, στην Ιντίλπ, στο Αφγανιστάν, στην Σομαλία και σε άλλες αφρικανικές χώρες. Όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοί για το χάος που έχουν δημιουργήσει. Ας πάρουμε ως παράδειγμα μια ήπειρο την Αφρική την οποία οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του 19ου αιώνα: Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Γερμανία, και Ισπανία, στη διάσκεψη του Βερολίνου το 1885 οργάνωσαν τα σχέδια αποικισμού της «μαύρης» ηπείρου, μοιράζοντας την σε περιοχές ελέγχου. Αν και οι αφρικανικές χώρες κατάφεραν να κερδίσουν την ανεξαρτησία τους, αυτή αποδείχτηκε κάλπικη μια και κυριαρχούσε εμπόλεμη κατάσταση με εμφύλιες συρράξεις, υποταγή σε ιδιωτικούς κολοσσούς για την εξόρυξη φυσικών πόρων, φτώχεια, ένδεια, κακουχίες και φυσικά πολλές αρρώστιες. Όλα αυτά είναι και μια από τις αιτίες που οι άνθρωποι εκεί εγκαταλείπουν τις εστίες τους, προσπαθώντας για καλύτερη τύχη στην δύση που τους είχε και εξακολουθεί να τους ξεκοκαλίζει. Ο χάρτης που παραθέτω είναι χαρακτηριστικός, βλέπετε πουθενά τα χρώματα της γαλανόλευκης; Η απάντηση είναι όχι και αυτό γιατί η πατρίδα μας ποτέ δεν πήγε να εκμεταλλευτεί άλλους λαούς και άλλα έθνη.

5F0FE065 21C1 4394 BAA6 7249FF035821

Τελικά η Ευρωπαϊκή Ένωση που ξεκίνησε ως πανάκια για την Ευρώπη, τείνει να μετατραπεί σε εφιάλτη των λαών. Ειδικά για την χώρα μου φροντίσατε με τις πολιτικές των Βρυξελλών να μην παράγουμε σχεδόν τίποτα και να εισάγουμε ακόμη και λεμόνια, η αγροτική οικονομία της χώρας που θα μπορούσε να μεσουρανεί,είτε υπολειτουργεί, είτε έχει καταρρεύσει, τα οποία εργοστάσια υπήρχαν κρατικά ή μη, είτε ξεπουλήθηκαν, είτε έβαλαν λουκέτο, διαλύσατε τον κρατικό μας αερομεταφορέα βρίσκοντας ως αίτια τις κρατικές ενισχύσεις (τώρα όμως που τις παίρνει ο ιδιώτης δεν σας ενοχλεί), ότι ασημικό είχε αυτός ο τόπος πέρασε σε ξένα χέρια. Να μην μιλήσουμε για την καταστροφή των μνημονίων και το αποτελείωμα τώρα με τα άνοιξε -κλείσε του Covid 19, που ρήμαξε ότι είχε μείνει όρθιο και σε ελληνικά χέρια και να δούμε πως θα ορθοποδήσει αν και όταν. Όσο για το μεταναστευτικό ακόμηψάχνουμε την αλληλεγγύη του συνόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

ACFDA418 1F29 4317 89EE B10B422C5FFC
Μιλάμε δηλαδή για μια χώρα προτεκτοράτο ξένων συμφερόντων, η οποία χώρια από όλα αυτά είναι και αποθήκη ψυχών.

Στοιχεία της Frontex που φαίνεται το βάρος που σηκώνει η Ελλάδα

Στην Ελλάδα με πληθυσμό που μετά βίας πλησιάζει τα 11.000.000 έχουμε μόνο για το 2019 πρόσφυγες 68.219 και αιτούντες άσυλο 77.275, την ίδια χρονιά η γειτονική μας Ιταλία με πληθυσμό 60.359.546 έχει πρόσφυγες 207.619 και αιτούντες άσυλο 43.770 και η άμεσα συνορεύουσα με εμάς και την Τουρκία Βουλγαρία με πληθυσμό 7.000.039 έχει πρόσφυγες 20.451 και αιτούντες άσυλο 2150 (στοιχεία του 2019 ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για προσφυγική κρίση) βλέποντας λοιπόν αυτά τα στοιχεία παρατηρούμε εδώ στην γειτονιά μας μια δυσανάλογη προτίμηση των παράνομα εισερχομένων στην ευρωπαϊκή ένωση και δείχνουν μια προτίμηση για την Ελλάδα και επειδή οι μέρες είναι πονηρές και οι ροές μπορεί μεν να μειώθηκαν αλλά δεν έχουν σταματήσει, ίσως να έπρεπε να μας βάλει όχι μόνο σε σκέψεις αλλά και σε εγρήγορση ως έθνος.

57E81D58 4608 4552 A2F5 4DC0ADDC080B

Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν το συμμερίζεται η σημερινή άρχουσα τάξη μιας και ο πρωθυπουργός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην γερμανική BILD (η φυλλάδα  που καθυβρίζει τους Έλληνες τεμπέληδες και ζητούσε «Όχι άλλα δισεκατομμύρια σε αυτούς τους άπληστους!»), πως συζητάει με το Βερολίνο την επιστροφή όσων παράνομων μεταναστών έχουν διαφύγει προς την ΕΕ και τη μονιμοποίηση τους στην Ελλάδα έναντι πληρωμής, μετατρέποντας ουσιαστικά την χώρα σε ένα απέραντο καταυλισμό αλλοδαπών  και αλλοιώνοντας μία για πάντα το δημογραφικό προφίλ της.

Μάλιστα στην ερώτηση του δημοσιογράφου PaulRonzheimer που είπε ότι: «Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά από τον Γερμανό υπουργό Εσωτερικών HorstSeehofer, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσουμε αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες.»

Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι: «Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά. Αλλά δεν μπορώ να προσφέρω στους πρόσφυγες κάτι που δεν μπορώ να προσφέρω στους Έλληνες πολίτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ως προς αυτό. Διότι έχουμε περιορισμένη δυνατότητα κοινωνικής στέγασης στην Ελλάδα.»

680F03CD 0B24 470C B43C DF6120D0EC28 04EF1418 D338 4E49 A7C2 E6BCDFD62F23

Εδώ είναι που τρελαίνεσαι τι μας λέει; Ότι συζητά την μετατροπή της Ελλάδας από έθνος – κράτος, σε ένα απέραντο στρατόπεδο παράνομων μεταναστών, (το βλέπουμε ξεκάθαρα στην 2η εικόνα και αυτά είναι για όσους είναι ήδη εδώ) έτσι ώστε οι χώρες του Ευρωπαϊκού βορρά να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετανάστευσης.                                          

Ας πούμε λοιπόν ότι ήρθανε που δεν το αποκλείω (θυμηθείτε ότι είχε ξαναδώσει συνέντευξη πέρσι στην ίδια εφημερίδα, και είχε εξαγγείλει ότι κλείνει τα λιγνιτωρυχεία στη Δυτική Ελλάδα «ώστε να επωφεληθούν και γερμανικές εταιρείες»!, όπως και έγινε), και άντε οι καλοί Γερμανοί τους έχτισαν σπίτια για να εγκατασταθούν μόνιμα στην χώρα, αλήθεια φτάνει αυτό από μόνο του; Μπορούν να μας απαντήσουν αυτοί που έχουν αυτές τις φαεινές ιδέες, που στην ευχή θα εργαστούν αυτοί οι άνθρωποι, πως θα μπορέσουν να επιζήσουν αλλά και το τι τεράστια προβλήματα θα δημιουργηθούν με τις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτές τις σοβαρότατες περιπτώσεις οι δημοκρατικές κοινωνίες παίρνουν την άποψη των πολιτών τους μέσω δημοψηφισμάτων τοπικών ή γενικών και δεν αποφασίζουν με ενός ανδρός αρχή, κάτι που δεν τιμά το πολιτικό σύστημα της χώρας και την δημοκρατία μας.

Μήπως όμως η αποφυγή μιας τέτοιας δημοκρατικής διαδικασίας έχει άλλο σκεπτικό πιο πονηρό που εξυπηρετεί συγκεκριμένες μειοψηφίες; Δηλαδή φέρτε τους εδώ να έχουμε πάμφθηνο εργατικό δυναμικό, όσο για τους Έλληνες που είναι και ανήσυχοι ε, αυτοί ας πάνε σε άλλη χώρα της Ευρώπης να δουλέψουν. Ήδη χιλιάδες Έλληνες πολίτες υψηλού μορφωτικού επιπέδου αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων να αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές ή μη,μπολιάζοντας και προσφέροντας με τις γνώσεις τους στα ξένα. Όσο για εμάς ετοιμαζόμαστε να δεχτούμε την χαριστική βολή, με την κατάργηση του 8ωρου και δουλειά σκλαβιά 12 και 14 ωρών.

Δυστυχώς ποιο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ, ΥΠΟΥΛΗ στάση από την σημερινή, ειδικά στην αντιμετώπιση του ελληνικού πληθυσμού δεν μπορεί να υπάρξει. Πείτε το ξεκάθαρα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ στην Ελλάδα, θέλουμε την ψήφο σας ας είστε και στο εξωτερικό αλλά δεν σας θέλουμε μέσα στα πόδια μας, απόδειξη; Μειώσατε τους μισθούς στο ελάχιστο, ακόμη και κάτω από το όριο φτώχειας, αυξάνεται τις ώρες εργασίας, εξαφανίζετε τις υπερωρίες, η πρόνοια ως βοήθεια για τον εργαζόμενο είναι άγνωστη λέξη, τι χρεία έχουμε λοιπόν άλλων μαρτύρων; Δηλαδή μέχρι τώρα έφευγαν οι πολίτες ενός Α μορφωτικού επιπέδου, τώρα πλέον πάτε για να αδειάσετε τελείως την χώρα από αυτούς που θεωρείται πιθανών εμπόδιο στα όποια σχέδια σας. Φαίνεται ότι βασικός σκοπός και επιδίωξη σας είναι να αντικαταστήσετε το ακριβό εργατικό δυναμικό (έτσι το θεωρείται ακόμη), με φθηνό εισαγόμενο. Βέβαια δεν πρόκειται να το πείτε ποτέ καθαρά, γιατί πολλοί από όσους θα φάνε το χτύπημα του νέου εργασιακού είναι εκλογικοί σας πελάτες, αλλά η ουσία παραμένει και οι πράξεις σας και οι νόμοι σας το αποδεικνύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ