Προφυλακιστέος ο 48χρονος για την απόπειρα αρπαγής 12χρονης στη Ραφήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την προφυλάκιση του 48χρονου που παρενόχλησε 12χρονο κορίτσι στη Ραφήνα, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της παρενόχλησης ανηλίκου και της απόπειρας αρπαγής παιδιού.

Ο 48χρονος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν κινδύνευσε να πέσει στα χέρια των αρρωστημένων ορέξεων του, 12χρονο κορίτσι που έκανε ποδήλατο.

Ο κατηγορούμενος ήθελε να πείσει την ανήλικη να μπει στο αυτοκίνητο του, λέγοντας της: «Γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;».

«Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ, είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς μόνη σου».

Το παιδί που κατάλαβε τις προθέσεις του, αρνήθηκε να μπει στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να τον αποφύγει, περνώντας με το ποδήλατο από κεντρικούς δρόμους.

Ο παιδόφιλος την ακολούθησε επί ενάμιση χιλιόμετρο και επί 20 λεπτά από την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο κέντρο της Ραφήνας μέχρι το λιμάνι και την οδό Νηρέως όπου φρέναρε το αυτοκίνητο μπροστά της, βγήκε έξω και της είπε με έντονο ύφος: «Μπες μέσα τώρα».

Προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο με τη βία.

Τότε η 12χρονη έβαλε τις φωνές και έσπευσαν σε βοήθεια πολίτες που την άκουσαν.

Λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς.

Στην απολογία του στον ανακριτή, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες.

Παραδέχθηκε πως ήταν στο σημείο όπου τον είδαν οι πολίτες, αλλά αρνήθηκε ότι ακολουθούσε το 12χρονο κορίτσι.

Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισης του ζήτησε να βρεθούν βίντεο από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός του.

Πάντως, δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που διέταξαν την προσωρινή του κράτηση, κρίνοντας τον ως επικίνδυνο διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ας σημειωθεί σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας του κοριτσιού, ο 48χρονος την είχε παρενοχλήσει και πριν από περίπου ένα μήνα και πάλι όταν έκανε ποδήλατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ