Ντροπή! Απελαύνουν το παιδί που έχει την Ελλάδα στην καρδιά του ενω δίνουν άσυλο σε αυτούς που το κυνηγούσαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη ντροπή καθώς η κυβέρνηση Μητσοτακη αφήνει να απελαθεί η οικογένεια των Κούρδων του Ιράκ που έφυγαν κυνηγημένοι από τους ισλαμοφασίστες, υποκινούμενους από την Τουρκία. Οικογένεια που μάλιστα είχε διαβεβαιώσει προσωπικά ο πρωθυπουργός ότι θα πάρει άσυλο!

Το προσφυγόπουλο από το Κουρδιστάν ειχε ζητησει αυτοπροσώπως άσυλο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Τρίκαλα.

Η Επιτροπή ασύλου όμως αποφάσισε ότι η οικογένεια δεν πληροί τις προϋποθέσεις και ότι δεν δικαιούται προσφυγικής παραμονής, παρά το γεγονός ότι οι γονείς με τα τρία παιδιά τους, Κουρδικής καταγωγης από το ΙΡΑΚ , έμεναν στα Τρίκαλα 4 χρόνια. Πήγαν σχολείο. Τα αγάπησε όλη η περιοχή. Έχουν την Ελλάδα στην καρδιά τους, διότι είναι κυνηγημένοι από τους τούρκους! Και εμείς τα στέλνουμε πίσω στην κόλαση!

Η Σάντα , ο Μωχάμεντ και ο Γιώργος σταμάτησαν το σχολείο που πήγαιναν στα Τρίκαλα και έφυγαν με τους γονείς τους.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα δίνει άσυλο ακόμα και στους διώκτες των Κούρδων. Ακόμα και σε φυσικούς συμμάχους των τούρκων. Ακόμα και σε άτομα που διαδηλώνουν κρατώντας την ημισέληνο στο κέντρο της Αθήνας. Αλήθεια, ως πότε θα αυτοκτονούμε;

Πληροφορίες από Trikkipress

ΔΗΜΟΦΙΛΗ