Ολόιδια ληστεια στο σπίτι συναδέλφου του πιλότου οπως αυτή στα Γλυκά Νερά που δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νεα στοιχεία έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη μεσα απο την εκπομπή της, οπου προβλήθηκε νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει το ύποπτο σκούρο αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή της ληστείας, πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου.

Οργισμένοι οι μασόνοι με την ψυχολόγο της Καρολάιν – Την διέγραψαν από τη Μεγάλη Στοά

Ο οδηγός αποφεύγει την Αττική Οδό που διαθέτει κάμερες ασφαλείας και απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Στην εκπομπή μίλησε ένας πιλότος και εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν ο οποίος αποκάλυψε πως και ο ίδιος με την οικογένεια του έχουν πέσει θύματα παρόμοιας ληστείας μέσα στο σπίτι τους και το κυριότερο, υποστήριξε πως  ένας από τους δράστες μοιάζει να είναι ο ίδιος ο “κοντός” που σκότωσε την Καρολάιν.

Οπως ειπε ο έμπειρος εκπαιδευτής της πολιτικής αεροπορίας, εκείνος και η σύζυγός του, έπεσαν θύματα άγριας ληστείας στην πολυτελή μονοκατοικία τους στο Αλεποχώρι Μεγάρων με το modus operandi των τριών κακοποιών να ειναι ίδιο με αυτό των ληστών στα Γλυκά Νερά.

Πηγή: anikolouli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ