Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Οι ΗΠΑ ερευνούν το ενδεχόμενο ακόμα και σκόπιμης διασποράς του Κορωνοϊού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγουν τα στόματα και οι εξελίξεις γίνονται πλέον καταιγιστικές αναφορικά με την έρευνα της προέλευσης του κορονοϊού που γονάτισε την ανθρωπότητα. Όλα δείχνουν πλέον ότι η «δόκτωρ Φρανκενστάιν», η κινέζα ερευνήτρια Shi Zhengli, είχε δημιουργήσει ποντίκια με πνεύμονες ανθρώπινου τύπου, ώστε να δοκιμάσει νέους κορονοϊούς! Το παρατσούκλι της μάλιστα, ήταν η γυναίκα νυχτερίδα. Όλα αυτά, στο διαβόητο εργαστήριο της Γιουχάν!

Ο αμερικανός τ. σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, Anthony Ruggiero, παύθηκε από τα καθήκοντά του την ώρα που διερευνούσε το ενδεχόμενο ο κορονοϊός να έχει ξεφύγει από το εργαστήριο της Γιόχαν όπου γίνονταν τα πειράματα!

Κινέζοι στρατιωτικοί ερευνητές συμμετείχαν σε ένα έργο που δημιούργησε ποντίκια με «εξανθρωπισμένους» πνεύμονες – προφανώς για να ελέγξει τη μολυσματικότητα διαφόρων ιών, σύμφωνα με έκθεση που ήλθε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Τα τρωκτικά – τέρατα, προϊόντα «βιομηχανικής» αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία επεξεργασίας γονιδίων γνωστή ως CRISPR και αναφέρονται σε μια μελέτη του Απριλίου του 2020 όπου οι ιολόγοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ στοχοποίησαν αξιωματούχους του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας που ερευνούσαν την προέλευση του κοροναϊού, σύμφωνα με το Vanity Fair.

Οι 23 συγγραφείς της συγκεκριμένης μελέτης περιλαμβάνουν και 11 που εργάζονται στο ινστιτούτο ιατρικής έρευνας του κινεζικού στρατού, την Ακαδημία Στρατιωτικών Ιατρικών Επιστημών, και το έργο τους περιελάμβανε τον προσδιορισμό της ευαισθησίας των ποντικών στον ιό που προκαλεί το COVID-19!

6695951C C30B 4321 B37B B230E809050E

Anthony Ruggiero: Τον έδιωξαν μόλις αποκάλυψε τα κινέζικα πειράματα!

Καρατόμησαν τον επικεφαλής της αμερικανικής έρευνας μόλις πλησίασε στην αλήθεια!

Αλλά όταν οι ερευνητές του Συμβουλίου εθνικής ασφάλειας ξεκίνησαν την αντίστροφη έρευνα για να καθορίσουν ένα χρονοδιάγραμμα για τη μελέτη, συνειδητοποίησαν ότι τα «τρωκτικά – τέρατα» δημιουργήθηκαν κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2019 – πριν εκδηλωθεί η πανδημία του Κορονοϊού!

Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε τους αξιωματούχους του Συμβουλίου εθνικής ασφάλειας να υποψιαστεί ότι ο κινεζικός στρατός χρησιμοποίησε τα ποντίκια για να ελέγξει εάν διάφοροι ιοί θα μπορούσαν να μολύνουν τον άνθρωπο – και ότι αποκάλυψαν στοιχεία που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι η πανδημία ήταν αποτέλεσμα εργαστηριακής διαρροής!

Αλλά όταν Ζήτησαν βοήθεια από συναφείς αμερικανικές υπηρεσίες, προκειμένου να παραθέσουν τις πληροφορίες τους, απολύθηκαν (!!), όπως αποκάλυψε ο Anthony Ruggiero, ανώτερος διευθυντής βιοασφάλειας του Συμβουλίου εθνικής ασφάλειας.

Εν τω μεταξύ, η Επικεφαλής Ερευνήτρια κοροναϊού στο Ινστιτούτο ιολογίας της Γουχάν – η Shi Zhengli, επίσης γνωστή ως “Γυναίκα νυχτερίδα” για την έρευνα της στα ιπτάμενα θηλαστικά – φαίνεται να έχει δοκιμάσει δύο είδη κορονοϊού σε «εξανθρωπισμένα ποντίκια» για να εκτιμήσουν την αποτελεσματικότητά τους, όπως αποκαλύπτει το Vanity Fair.

Το περιοδικό ανέφερε ως αποδεικτικά στοιχεία, Παλαιότερες δηλώσεις που έκανε η Shi σε ένα επιστημονικό περιοδικό, καθώς και πληροφορίες που περιέχονται σε μια βάση δεδομένων της κινεζικής κυβέρνησης.

Η κινέζα ερευνήτρια αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο κοροναϊός διέρρευσε από εργαστήριο ή ότι η εγκατάσταση στην Γουχάν διεξάγει στρατιωτική έρευνα. Ωστόσο, τον Ιανουάριο, ένα ενημερωτικό δελτίο που κυκλοφόρησε από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών αποκάλυψε ότι ερευνητές στο εργαστήριο ιολογίας της Γουχάν συνεργάστηκαν σε μυστικά έργα, “συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων σε εργαστηριακά ζώα”, τουλάχιστον από το 2017.

Ένας πρώην αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας που εξέτασε διαβαθμισμένες πληροφορίες των ΗΠΑ είπε επίσης στο Vanity Fair ότι μέσα στο εργαστήριο, στρατιωτικοί και πολιτικοί ερευνητές «κάνουν έρευνα σε ζώα στον ίδιο χώρο». Δηλαδή, η πιθανότητα στρατιωτικών πειραμάτων πάνω στον κορονοϊό, ισχυροποιείται.

Η Κίνα έχει καταγγείλει το ενημερωτικό δελτίο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως «γεμάτο απάτες» και την «τελευταία τρέλα» του πρώην υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo, τον οποίο ονόμασε «Mr. Ψεύτη.»

Το έγγραφο εκδόθηκε πέντε ημέρες πριν από την ορκομωσία του Προέδρου Μπάιντεν και δεν έχει απορριφθεί από την κυβέρνηση του!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπάιντεν διέταξε μια έρευνα με τελεσίγραφο 90 ημερών από την CIA σχετικά με την προέλευση του κοροναϊού, με εκπρόσωπο να λέει ότι τίποτα δεν έχει «αποκλειστεί» – συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ο Κορωνοϊός να έχει απελευθερωθεί σκόπιμα! Το συγκεκριμένο έγγραφο που περιήλθε στα χέρια της διοίκησης Μπάιντεν και δεν απορρίφθηκε, σίγουρα σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις.

Η εμπλοκή του αμερικανικού κράτους στην σκοτεινή έρευνα της Γουχάν

Θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ως μία θεωρία συνωμοσίας. Η αξιοπιστία όμως του Άντονι Φάουτσι, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε μία αποκάλυψη που ενδέχεται να κρύβει και ένα πρωτοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μιλάμε φυσικά για το ξέσπασμα της πανδημίας. Και την πιθανότητα ο κορωνοϊός να αναπτύχθηκε ως βιολογικό όπλο.

Η τοποθέτηση του κορυφαίου Αμερικανού, επικεφαλής του αμερικανικού CDC, έρχεται μετά από μία αλυσίδα αποκαλύψεων σχετικά με την ενδεχόμενη εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, την οποία όμως είχαν σπεύσει με ύποπτη βεβαιότητα, να την αποκλείσουν οι ερευνητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι λοιπόν, αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν εμμέσως το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο. Προσέξτε, αυτό που παρουσιάστηκε ως τυχαίο γεγονός, τώρα αποκαλύπτεται πως αποτελούσε μέρος εργαστηριακού πειράματος στην πόλη όπου ξέσπασε η πανδημία, με αμερικάνικη όμως χρηματοδότηση!

Ο κ. Φάουτσι παραδέχθηκε συγκεκριμένα ότι υπήρξε μία συνεργασία ύψους 600.000 δολαρίων με επιστήμονες της Wuhan στην Κίνα προκειμένου να μελετηθούν οι κορωνοϊοί στις νυχτερίδες, χρήματα που όμως ακολούθησαν μία περίεργη διαδρομή.

FE9B2663 4C6F 4BEF 960F E21CE1F10C4D

Ο Άντονι Φάουτσι

Τα 600.000 δολάρια ήταν δωρεά της ΝIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) της αμερικανικής κρατικής οντότητας που διερευνά και καθορίζει μέτρα για τις μολυσματικές ασθένειες, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Φάουτσι. Διοχετεύθηκαν όμως σε μια ΜΚΟ, την EcoHealth Alliance, το οποίο με τη σειρά της πλήρωσε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν για να εξετάσει το ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού των νυχτερίδων στον άνθρωπο.

Μία ύποπτη ΜΚΟ και ο κορωνοϊός ως βιολογικό όπλο

Ποια είναι όμως αυτή η ΜΚΟ που φαίνεται να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του αμερικανικού κράτους και του εργαστηρίου της Γιουχάν;

Εδώ λοιπόν αποκαλύπτεται ένα εξαιρετικά σκοτεινό παρασκήνιο. Σε ανύποπτο χρόνο, αρκετούς μήνες πριν, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Sam Husseini, Αποκαλύπτει κρυφή χρηματοδότηση – μαμούθ ύψους 40 εκατομμυρίων $, από το αμερικανικό Πεντάγωνο στην συγκεκριμένη ΜΚΟ! Ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου μάλιστα για αυτή την χρηματοδότηση προκαλεί φρίκη: Επιστημονική μελέτη στρατιωτικοποίησης μιας πανδημίας!

Ή με πιο απλά λόγια, η χρήση μίας πανδημίας ως βιολογικό όπλο!

92826218 C3FE 446C 9826 F44D5B99119C

Peter Daszak: Βάφτισε ακόμα και τον πρόεδρο των ΗΠΑ συνωμοσιολόγο, όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στην πιθανότητα διαρροής του ιού από το εργαστήριο! Σήμερα αποδεικνύεται ότι ο ίδιος χρηματοδοτούσε το εργαστήριο στη Γιουχάν!

«Οι πανδημίες είναι σαν τρομοκρατικές επιθέσεις: Γνωρίζουμε περίπου από πού προέρχονται και τι ευθύνεται για αυτές, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα συμβεί η επόμενη. Πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο – εντοπίζοντας όλες τις πιθανές πηγές και αποσυναρμολογώντας αυτές πριν από τις επόμενες επιδημικές επιδρομές».
Αυτό το περίεργο απόσπασμα, δημοσιεύθηκε στους New York Times από τον ισχυρό άνδρα της συγκεκριμένης MΚΟ EcoHealth Alliance: Τον πρόεδρο της, Peter Daszak.

Η EcoHealth Alliance, μπορεί να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, φαίνεται όμως ότι εμπλέκεται πολύ βαθιά στην υπόθεση της πανδημίας. Και είναι επίσημα σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και του ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς!

Τόσο ο ΠΟΥ, όσο και ο ίδιος ο πρόεδρος της EcoHealth Alliance, Peter Daszak, προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή να αποκλείσουν την πιθανότητα εργαστηριακής διαρροής του κορωνοϊού. Χωρίς μάλιστα να δίνουν πειστικές εξηγήσεις και με πολλά διεθνή ΜΜΕ να εκφράζουν την απορία τους για την ελλιπή έρευνα που έγινε στην Γιουχάν κατά την προσπάθεια ταυτοποίησης της πηγής της πανδημίας. Γιατί αυτό το άγχος; Πως είναι δυνατόν τόσο ο ΠΟΥ όσο και ο Peter Daszak να απορρίπτουν ένα σενάριο το οποίο σήμερα βάσει των διαρροών θεωρείται πλέον το επικρατέστερο;

Ο αμερικανικός στρατός στην Γιουχάν κατά την έναρξη της πανδημίας

Λίγους μήνες πριν, ο τέως Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε και ξέφυγε από το εργαστήριο της Γιουχαν.

Έναν χρόνο πριν όμως, στις 22 Ιανουαρίου του 2020 μπορούσε κανείς να διαβάσει στις ειδήσεις του ρωσικού Sputnik ότι ο ιός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο, ένα όπλο που δημιουργήθηκε για το ΝΑΤΟ! Η είδηση αυτή τότε θεωρήθηκε ψευδείς από δυτικές ομάδες ελέγχου ειδήσεων και αποσιωπήθηκε.

A11B3666 8562 4354 8A14 AA50284DF68F

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από την αποστολή του αμερικανικού στρατού στην Γουχάμ την εποχή που ξέσπασε η πανδημία

Λίγες ημέρες αργότερα, τον Μάρτιο του 2020, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών Λιτζιάν Ζάο ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να αποκαλύψουν τι κρύβουν σχετικά με την προέλευση του Covid-19. Κατηγόρησε μάλιστα ευθέως της ΗΠΑ, ότι «έφεραν» τον κορωνοϊό στην Κίνα. «Μπορεί να είναι ο στρατός των ΗΠΑ που έφερε την επιδημία στο Γουχάν», δήλωσε ο Ζάο, αναφερόμενος στην αποστολή του αμερικανικού στρατού που είχε επισκεφθεί την περιοχή για να συμμετάσχει σε αγώνες.

Όλες τότε οι τοποθετήσεις είχαν χαρακτηριστεί θεωρίες συνωμοσίας. Με βασική ευθύνη μάλιστα του ίδιου του ΠΟΥ. Σήμερα, φαίνεται πως κάποιοι έπαιξαν ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες της ανθρωπότητας.

Και μόνο το γεγονός ότι οι αποκαλύψεις γίνονται από τον πρώην υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και τον κορυφαίο επιδημιολόγο της χώρας, Άντονι Φάουτσι, Δείχνουν ότι το επίσημο αμερικανικό κράτος όχι μόνο δεν είχε καμία εμπλοκή στην λαίλαπα, αλλά φαίνεται ότι είχε και παντελή άγνοια για τα βρώμικα παιχνίδια που πιθανότατα έπαιξαν κάποιοι σκοτεινοί οργανισμοί με κρατική χρηματοδότηση.

Η αποκάλυψη Φάουτσι Ο οποίος μάλιστα κατονομάζει ευθέως την εμπλεκόμενοι ΜΚΟ, μαζί με τις αποκαλύψεις του Sam Husseini για την κρυφή χρηματοδότηση από το Πεντάγωνο, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου.

Και άπαντες οφείλουν μία απάντηση στην ανθρωπότητα. Να έρθουν όλα στο φως και αν υπάρχουν ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά, προκειμένου αυτός ο εφιάλτης να μην επαναληφθεί ποτέ.

Ο βουλιμικός κινέζος που έτρωγε νυχτερίδες και ο παγκολίνος πάντως θα μείνουν στην ιστορία ως οι Μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας που μάλιστα διακινήθηκαν από τους υποτιθέμενους πολέμιος των θεωριών συνομωσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ