Εχουν καταρρεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ απο τις συνεχείς επιβραβεύσεις και τα Μπράβο του Αδωνι Γεωργιαδη – Τι επιδιώκει με όλα αυτά ο υπουργος;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη αποδόμηση της αντιπολιτευτικής τακτικής της ΝΔ και του Κυριακου Μητσατακη προσωπικα, οσο καιρο ήταν κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, προχωρά συνεχώς ο Αδωνις Γεωργιαδης με το γάντι βέβαια.

Οσο και να μην φαινεται, με τις συνεχιζόμενες κινήσεις αβρότητας του Αδωνι Γεωργιαδη στον ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία καλλιεργείται ένα  κλίμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ οτι ο Μητσοτακης αποτελεί πλέον ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Απο την Συμφωνία των Πρεσπών και την αναγνώριση των Σκοπίων ως Βόρεια Μακεδονία έως την φαρμακευτική κάνναβη και τον Καρανικα ο Γεωργιαδης αποθεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεφτιλίζει την ΝΔ που ακολουθεί συνεχώς τον δρόμο της κωλοτουμπας.

Σημερα προχώρησε σε εύσημα στον Λευτέρη Κρετσο για τις κινηματογραφικές παραγωγές αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους στο πάνελ του Σκαι που τον άκουγαν.

Υ.Γ. Το μόνο που μένει ειναι να δώσει το ονομα του Πολακη σε κανένα νοσοκομείο ή εμβολιαστικο κέντρο αναγνωρίζοντας και την δική του συμβολή οσο ήταν υπουργος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ