Μαρία Μπεκατώρου: Η μεταγραφή της χρονιας – Φεύγει από τον ΑΝΤ1 μετά από 8 χρόνια!

Η Μαρία Μπεκατώρου αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 και ειναι έτοιμη για την μεταγραφή της χρονιάς. Η ίδια βέβαια σαν χαμηλών τόνων που ειναι φροντίζει να ειναι διακριτική τιμώντας την ενεργη συμφωνία της και δεν απαντά ούτε σε ερωτήσεις ούτε σε τηλεφωνήματα.

Συμφωνα με το εγκυροτατο ρεπορτάζ του open όμως θα μετακινηθεί στο Mega καθως εχει συμφωνήσει στο deal της χρονιάς με μια διπλή προταση που περιλαμβάνει και τηλεπαιχνίδι και βραδινό show.

Κατέρρευσε από συγκίνηση η Μαρία Μπεκατωρου στον τελικό του your face sounds familiar

Το τηλεπαιχνίδι είναι το «The Chase», ενώ για το show υπάρχει συγκεκριμένο format προς το οποίο προσανατολίζονται. Οι προτάσεις που είχε από τον ΑΝΤ1, για την επόμενη σεζόν, ήταν για μια θέση στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και για την παρουσίαση του νέου μαγειρικού ριάλιτι.

Ωστόσο, δεν στάθηκαν αρκετές για να κρατήσουν τη Μαρία Μπεκατώρου, αν και πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, στο Μαρούσι. Άλλωστε όσοι την ξερουν καλά, κατάλαβαν οτι η συγκίνηση της στον τελικό του your face sounds familiar ήταν τοσο μεγάλη γιατί δεν τελείωνε απλώς μια σεζόν αλλα ένας ολόκληρος κύκλος.

https://www.dailymotion.com/video/x81mkf9
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ