Συνελήφθη κτηνοτρόφος-τέρας για το βιασμό 14χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 34χρονος κτηνοτρόφος συνελήφθη στην Κισσαμο Κρήτης για τον βιασμό μιας 14χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο 34χρονος προσέγγισε την 14χρονη μαθήτρια και την έπεισε να βρεθεί στο σπίτι του, την αποπλάνησε και στη συνέχεια άρχισε να την απειλεί ότι έχει καταγεγραμμένες σε βίντεο τις περιπτύξεις τους και προκειμένου μην τις δημοσιεύσει θα εκείνη πρέπει να υποκύπτει στις αρρωστημένες επιθυμίες του, ενώ έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ακόμη και με όπλο

Τρομαγμένο το 14χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να υποκύψει από φόβο μην αποκαλύψει τα βίντεο στην οικογένειά της. Όταν τελικά εκείνη βρήκε το θάρρος να αρνηθεί και να μην υποκύψει άλλο στις απειλές του, ο δράστης έβγαλε όπλο και το έστρεψε εναντίον της.

Η 14χρονη κατήγγειλε τον γολγοθά που έζησε και οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές. Ο δράστης συνελήφθη ενώ μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι θύματά του είχαν πέσει και άλλα νεαρά κορίτσια.

Ο 34χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους κατά συρροή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση. Επιπλέον, στη δικογραφία αναφέρονται αναφέρονται παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, αλλά και απειλή και απόπειρα παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ