Δηλαδή αποδεχθήκαμε ότι είμαστε ίδιοι με τους τούρκους;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης – Ερντογάν συμφώνησαν νά αφήσουν πίσω την ένταση. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; Δηλαδή αποδεχθήκαμε οτι είμαστε το ίδιο με αυτούς;ΑΥΤΟ ακριβώς προσδοκούσαν. Άντε τώρα τό σηκωμένο φρύδι του  Πρωθυπουργού να πείσει οτι μόνο με αυτό δικαιωθήκαμε.

Είναι οπως άλλωστε αναμένετο η άκρως προσηνής διάθεση Ερντογάν στην σύνοδο τού ΝΑΤΟ, γιά νά μπορεί η χώρα του αλλά καί ο ίδιος νά ξανάρθουν στο μαντρί άνευ υποχώρησης. Άγρα συστατατικών επιστολών πρίν το τετ Α τετ με Μπάιντεν. Τό εννοεί αλλά με την επιστροφή του στην χώρα του θα έχουμε ίδια αν όχι τρισχειρότερα αφού για άλλη μια φορά θα έχει περάσει τον σκόπελο της συνόδου αλώβητος.
C910167C 836E 48FF 9023 7E97B29DD850
Συνεπώς τό γνωστό τροπάρι: Άκρατο γλείψιμο πρός πάντες να περάσουμε τον κάβο, καί αργότερα θα δούνε. Τί θα δουν; Την Τουρκιά από την καλή. Εμεις με τα σάλια των Σκοπιανών ακόμα νωπά επάνω μας τί κάνουμε οταν τούς βλέπουμε όπου μπορούν,τι κάνουν για να εκμεταλλευτούν τα κενά τού υπνοβάτη (ως αυτό πρκύπτει) Κοτζιά, που δεν τά βλέπε οταν τα διάβαζε; (αν τά διάβασε). Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, επί Κοτζιά οι περικεφαλαίες και οι μαϊμού Μεγαλέξανδροι είχαν κρυφτεί. Έπρεπε να έρθουν οι μεγάλοι μακεδονομάχοι στην κυβέρνηση για να ξαναπάρουν αέρα οι σκοπιανοί παραχαράκτες.
Τις ευκαιρίες γιά τούς εκεί πού ήταν πολύ εύκολο να μήν βρίσκονται σήμερα μπροστά μας.
Αν σήμερα ανθρωπός τις αιτηθεί άμεση αντικατάσταση των περισσοτέρων στο ΥΠΕΞ (ο Κοτζιάς δέν ήταν μόνος) θά κριθεί υπερβολικός; Καί τα κατεστημένα παλι στόν αφρό;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ