Κατέρρευσε ο Χορταρέας ακούγοντας τον Μητσοτάκη στη Βουλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφανώς γι’ αυτό ο πασίγνωστος αστρολόγος εγκατέλειψε το επάγγελμα, μαζί και τα εγκόσμια και έγινε μοναχός. Έβλεπε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται για να του πάρει τη δουλειά.

https://twitter.com/jeronymoboss/status/1405135372775002115?s=21

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την δευτερολογία του έκανε μία εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη, η οποία υπερβαίνει ακόμα και την τοποθέτηση του που τον καθιστά υποψήφιο για το νόμπελ ιατρικής, αναφορικά με τους ιούς που είναι ορατοί με γυμνό μάτι.

Νίκος Χορταρεας: Δείτε πως είναι σήμερα – Εγινε ιερέας και αφιερώνει πλέον τη ζωή του στο Θεό!

Είπε συγκεκριμένα: «Όταν θα γίνουν οι εκλογές, σε δύο χρόνια, θα κάνουμε τη συνολική αποτίμηση για το πώς θα φέρουμε τη χώρα μας στον δρόμο της ανάπτυξης. Τα άστρα είναι ευθυγραμμισμένα στην πορεία ανάπτυξης της οικονομίας».

Δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός στο βήμα της Βουλής, στην ολομέλεια και σε συζήτηση επιπέδου πολιτικών αρχηγών, κάνει αναφορά στην οικονομία με όρους Λίτσας Πατέρα.

Αποδεικνύοντας πλέον ότι από το επίπεδο αναζήτησης Φου Μαντσού στο οποίο είχε ανέλθει τοποθετώντας πέτρινα βατραχάκια και χρυσό μοσχάρι στο γραφείο του, έχει αναβαθμιστεί υπερβαίνοντας το γήινο γίγνεσθαι, μιλώντας πλέον με το ίδιο το σύμπαν και όχι με κάποιον απλό Εξωγήινο από τον Υμηττό.

«Η Νέα Δημοκρατία που αντιπαλεύετε δεν υπάρχει, αντιπαλεύετε φανταστικούς ανεμόμυλους», είπε κλείνοντας την ομιλία του στον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που ισχύει στο ακέραιο. Η Νέα Δημοκρατία όντως δεν υπάρχει. Έχει μετουσιωθεί σε κοσμική αστερόσκονη μαζί με το άυλο πνεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι αδύνατον να την αντιπαλέψουν κοινοί θνητοί…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ