Τωρα: Ομολόγησε ο σύζυγος πως σκότωσε την 20χρονη Καρολαιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά απο πολύωρη ανάκριση που κράτησε σχεδόν 7 ώρες, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά ομολόγησε την ενοχή του.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα στοιχεία που ανετρεψαν τους αρχικούς ισχυρισμούς για την δολοφονία της εικοσάχρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μπροστά στο μωρό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο, είναι τρία:

Το πρώτο και κύριο είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η απουσία DNA. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα δεν συμπίπτουν με την μαρτυρία για το έγκλημα.

Το δεύτερο είναι η έρευνα που έγινε από τους πραγματογνώμονες της ασφάλειας στα ηλεκτρονικά μέσα. Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες φαίνεται ότι είχαν αφαιρεθεί σε διαφορετική ώρα από αυτή που θα έπρεπε να αφαιρεθούν εάν τα στοιχεία του εγκλήματος ήταν αυτά που προέκυψαν από την μαρτυρία. Το ίδιο προκύπτει από τα ευρήματα του έξυπνου ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν και έδειξε δραστηριότητα έντονη πριν την υποτιθέμενη ώρα της επίθεσης, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του μάρτυρα.

Το τρίτο στοιχείο που δεν είναι τόσο γνωστό, είναι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που αποκάλυψε παρόμοιο έγκλημα πάλι σε πιλότο, το οποίο γνώριζε ο σύζυγός της Καρολάιν. Στην κατάθεση του όμως δεν είχε αποδεχθεί ότι γνώριζε την υπόθεση. Όμως εξέταση που έγινε, αποδεικνύει ότι ο πιλότος γνώριζε για την ληστεία και τις λεπτομέρειες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ