Κατέρρευσαν στον οίκο Dior όταν έμαθαν ότι η κ. Σακελλαροπούλου θα εμφανιστεί ως model στην εκδήλωση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το πρώτο πεντάμηνο του 2021 να καταγράψαμε διπλάσια ελλείμματα από το αντίστοιχο – που ήταν ήδη καταστροφικό – του 2020, αυτό όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει την ελληνική πολιτική σκηνή. Ενδεικτική είναι η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι στην περιβόητη έκθεση του Dior, θα εμφανιστεί και η πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ρόλο μοντέλου!

9C5802E4 4105 4CFA 9E61 6BB6CE4AE46F

Η κ. Σακελλαροπούλου επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή η οποία ετοιμάστηκε ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση. Πρόκειται για ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε, που συμβοζίζει το Αιγαίο, φτιαγμένο από μεταξωτό crepe cady με ασύμμετρη απλικέ δαντέλα σαντιγύ που συμπληρώνεται με απλικέ λουλούδια από κεντημένη μεταξωτή οργάντζα Σουφλίου, με τεχνίτες από το οποίο συνεργάστηκε και ο Dior για την δημιουργία της νέας του συλλογής «Cruise 2022».

Η εξέλιξη αυτή είναι ασορτί με την είδηση της αγοράς πολυτελούς VIP αεροσκάφους που θα χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα!

ΥΓ. Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή η κυρία Σακελλαρόπουλου δεν έχει εμφανιστεί στην εκδήλωση, οπότε το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος μπορεί να μην επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ