Επανομή: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση για παχυσαρκία – Ιατρικό λάθος καταγγέλλει ο πατέρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία στην Επανομή: Η ανήλικη υπεβλήθη σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου και δύο μέρες μετά έφυγε από τη ζωή – Ο πατέρας της καταγγέλλει ιατρικό λάθος.Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης καθώς μια 14χρονη έχασε τη ζωή της  μετά από επέμβαση για παχυσαρκία.  Ο πατέρας της έφηβης, ιερέας Βησσαρίων Καντούνης καταγγέλλει ότι έχασε την ανήλικη κόρη του από ιατρικό λάθος, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Η έφηβη είχε μεταφερθεί εκεί προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ο γιατρός που διενέργησε την επέμβαση, έκανε πιθανόν κάποιο ιατρικό λάθος, αφού η 14χρονη πέθανε δύο ημέρες μετά.

Σύμφωνα πάντα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο γιατρός ακούγοντας τον αναστατωμένο πατέρα για τους πόνους της επέμβασης του παιδιού του, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος, τον καθησύχαζε και του ανέφερε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί μετά από τέτοια εγχείρηση και πως όλα θα πάνε καλά.

Ο ιερέας ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ