Άκυρη η Συμφωνία των Πρεσπών: Για… «Μακεδονία» μίλησε ο Ζάεφ που μας δουλεύει ψιλό γαζί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα, όχι αύριο, πρέπει να ακυρωθεί και επίσημα η Συμφωνία των Πρεσπών αφού ουσιαστικά πρόκειται για άκυρη συμφωνία. Ούτε οι Σκοπιανοί δεν την τηρούν και οι μόνοι που επιμένουμε στην εγκυρότητά της και στην τήρησή της είμαστε εμείς!

Ψιλό γαζί μας «δουλεύει» και ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ, που μετά το πρόσφατο επεισόδιο εμφάνισης της εθνικής τους ομάδας στο Euro σαν… «Μακεδονία», συνεχίζει και ο ίδιος τις προκλήσεις. Και ας δήλωσε μετά, για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια, ότι θα διευθετήσει το θέμα και θα αλλάξει η ονομασία!

Στον σημερινό λοιπόν αγώνα των Σκοπίων με την Ολλανδία ο ίδιος ο Ζάεφ έκανε λόγο για… «Μακεδονία», όπως φαίνεται και στις σχετικές του αναρτήσεις στα social media! Δεν πρέπει να περιμένουμε στιγμή! Ακύρωση τώρα!

Η αποδοση όσων αναφέρει στην ανάρτηση του:

AE016B59 2029 4562 B442 A2AC2F2FA54D

Today, from the stadium in Amsterdam, I give strong support to the Macedonian national football team.

Το Μακεδονικό ποδόσφαιρο είναι εθνική υπερηφάνεια. 🇲🇰⚽️ Εκατομμύρια καρδιές σε κάθε αγώνα ήταν στον ίδιο ρυθμό για την ομάδα ποδοσφαίρου του Μακεδονικού.

Χάρη σε όλους τους οπαδούς μας, δείξαμε τι σημαίνει υπερηφάνεια και ευρωπαϊκοί τρόποι στη μέση της Ευρώπης. Η Ευρώπη ξέρει, η Ευρώπη είδε-είναι εδώ, δυνατά, δυνατά, στο πεδίο και στις συζητήσεις. Μία ομάδα, μία πολιτεία, μία κοινωνία.

Ευχαριστώ επίσης την UEFA για την άψογη οργάνωση και την επαγγελματική στάση απέναντι στην εθνική μας ομάδα. Επενδύσαμε όλα στον αθλητισμό, ζητωκραυγάσαμε μαζί, σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στο μίσος. Δείξαμε μαζί και ενοποίηση.

Από όλη μου την καρδιά απευθύνω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους παίκτες της εθνικής ομάδας Μακεδόνων για την χαρά και την υπερηφάνεια που μας έδωσαν. Ας είναι μόνο η κατάταξη αυτού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η αρχή για τις πολλές διεθνείς επιτυχίες.

#MKD #МКД #EURO2020 #ЕУРО2020 #СегаЕНашеВреме #ОдимеНаЕвропско

ΔΗΜΟΦΙΛΗ