Η κραυγή αγωνίας στο ημερολόγιο της Καρολάιν που δεν έδειξαν τα κανάλια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκρηκτικές αποκαλύψεις από την Daily Mail: «F***** Dangerous Guy» έγραφε η Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το ημερολόγιο της Καρολάιν βρέθηκε στον πάτο ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από διάφορα κουτιά παπουτσιών, λίγες ημέρες αφότου δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα, στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αξιωματικοί της βρετανικής Αστυνομίας αποκρυπτογράφησαν τα όσα κατέγραφε καθημερινά η 20χρονη και μιλούν στην Daily Mail. «Το μόνο άτομο από το οποίο θα μπορούσε να το κρύβει ήταν ο σύζυγός της», δήλωσε ένας αστυνομικός στους δημοσιογράφους, Paul Bracchi και Sam Greenhill.

Η νεαρή μητέρα είχε κάθε λόγο να το κρατήσει κρυφό από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον πιλότο με τον οποίο είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια και ο οποίος με περίσσια κυνικότητα ομολόγησε ότι την σκότωσε το βράδυ της 11ης Μαΐου.

Στην πραγματικότητα, οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι ορισμένες από τις εκρηκτικές ημερολογιακές εγγραφές της Καρολάιν, οι οποίες κατέγραφαν την ωμή αλήθεια για τον γάμο τους και ήταν γραμμένες με στυλό διαφορετικού χρώματος, συντάχθηκαν με κώδικα -αποτελούμενο από ελληνικές και αγγλικές συντομογραφίες- με σκοπό να μην είναι ξεκάθαρα στον πιλότο, σε περίπτωση που έπεφτε το ημερολόγιο στα χέρια του.

Ο αξιωματικός εξήγησε, για πρώτη φορά, στην Μail, τη σημασία αυτού που είχαν αποκρυπτογραφήσει. «Δύο γράμματα που εμφανίζονται ξανά και ξανά είναι το “DG”, δίπλα στο ελληνικό σύμβολο “Γ”, το οποίο είναι βρισιά στα ελληνικά, το αντίστοιχο της αγγλικής λέξης F. Πιστεύουμε ότι αυτό σημαίνει “F@cking Dangerous guy» σημειώνει.

Μάλιστα, τόνισε ότι υπάρχει συχνή χρήση του αρχικού «Μ», το οποίο είναι πεπεισμένοι ότι είναι συντομογραφία του «Μ@λ@κ@ς», καθώς και «MAM», που σημαίνει «Μ@λ@κ@ς Άντρας Μου» (‘My W * * * * * Husband”). Το «ΧΧ» εμφανίζεται επίσης σε διάφορα τμήματα, το οποίο, υποψιάζεται κανείς, είναι η συντομογραφία για το «Ξύλο» στα ελληνικά, γράφει η Mail. Οι αξιωματικοί ερμήνευσαν επίσης τα γράμματα «PP» ως «Π@λιό Π@υστης» (“Dirty Old Fa**ot”).

Μάλιστα, η Καρολάιν είχε καταγράψει τους καβγάδες που είχαν εκείνη και ο σύζυγός της ήδη από τις 15 Νοεμβρίου 2019 – μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους σε μια παραλία στο Algarve καθώς ο ήλιος έδυε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ