Βαξεβάνης: Σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη ο πρωταγωνιστής στην πτώση του Πικάσο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη: Ο σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη, Γιάννης Αναστασακος, είναι αυτός που έριξε τον πίνακα του #Πικασο. Αλλά ο υπουργός άφησε να κατηγορούν την Αστυνομία. Τι δουλειά είχε ο σύμβουλός του με τον πίνακα αντί των ειδικών;

Με αφορμή τα όσα έγραψε ο Κώστας Βαξεβανης, ψάχνοντας να βρούμε περισσότερες πληροφορίες για τον κύριο Αναστασάκο αλιεύσαμε ένα παλιότερο δημοσίευμα απο το zougla.gr για μια περίεργη επίθεση ξυλοδαρμού του κυρίου Αναστασάκου:

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στον σταθμό του μετρό στο Χαλάνδρι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Αναστασάκος, πρώην επικεφαλής της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης AGΒ και σύμβουλος για θέματα αθλητικής ασφάλειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύμβουλος του υπουργού έφυγε από το γραφείο του στο υπουργείο και με το μετρό πήγε στον σταθμό του Χαλανδρίου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Όταν πήγε στο παρκινγκ δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία τον χτύπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια αποχώρησαν.

Ο Γιάννης Αναστασάκος φέρει μώλωπες και ένα κάταγμα στο χέρι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες από όπου στη συνέχεια αναχώρησε για το σπίτι του.

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια τα οποία προκάλεσαν αυτόν τον ξυλοδαρμό, αν πρόκειται δηλαδή για προσωπική υπόθεση, ή αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνεργάζεται με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία.

Το δημοσίευμα φέρει ημερομηνία 28-11-2019

ΔΗΜΟΦΙΛΗ