Ετοιμάζουν προδοσία και με γελοία δικαιολογία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ιστορική προδοσία ετοιμάζει η κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ελεεινές δικαιολογίες προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις. Μιλάμε φυσικά για την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου.

Και η βλακώδης δικαιολογία που προβάλλει, είναι η δήθεν επέλαση της Τουρκίας στην Σερβία! Γεγονός φυσικά που δεν υφίσταται, διότι απλά οι Σέρβοι δεν θέλουν να βλέπουν τους τούρκους ούτε ζωγραφιστούς. Όχι σαν και κάτι έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες και εφοπλιστές που λειτουργούν ως μακρύ χέρι του Ερντογάν και του τουρκικού παρακράτους μέσα στην Ελλάδα.

3BCA7131 A683 45E0 B179 604C5608BF7F
Η Τουρκία χρησιμοποιεί τα σήριαλ και τις τηλεοπτικές παραγωγές για να εισβάλει στα Βαλκάνια

Οφείλουμε να τονίσουμε για ακόμα μια φορά πως περνάν από το ανήθικο μίας τέτοιας πράξεις, δεν είναι μόνο προδοτική κατά της Σερβίας. Αλλά και κατά της ίδιας της Ελλάδας. Διότι με αυτόν τον τρόπο, ανοίγουμε κερκόπορτα τόσο για την κατεχόμενη Κύπρο και αύριο για την Θράκη μας.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα δικαιώσει την γενοκτονία των Σερρών του Κοσσυφοπεδίου αναγνωρίζοντας ένα βρωμερό κράτος που χρειάζεται μόνο για διακίνηση ναρκωτικών και μαύρου χρήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ