Καλλιεργούν εικόνα καθεστώτος, ωσάν να είναι οι μόνιμοι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, οι μόνιμοι ιδιοκτήτες του Μαξίμου που το ανακαινίζουν όπως γουστάρουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου λένε “πώς θα καταφέρετε να κερδίσετε έχοντας όλα τα ΜΜΕ απέναντι;” και τους απαντώ “μα καλά, πότε τα είχαμε μαζί μας και δεν το θυμάμαι;”. Δεν τα λέω αυτά γιατί υποτιμώ το κλίμα που δημιουργεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον καλοπληρωμένο προπαγανδιστικό της μηχανισμό.

Με το περίσσιο θράσος και την αλαζονεία με την οποία η έννοια της αλήθειας κακοποιείται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και σε πολλά σάιτ και ΜΜΕ του διαδικτύου. Από τα συστημικά μέσα μέχρι τα social media ως ακόμα και τη χειραγώγηση ορισμένων μετρήσεων, καλλιεργούν συστηματικά και μεθοδικά μία εικόνα, θα τολμήσω να το πω, καθεστώτος.

Ωσάν η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου να τελείωσε στις 7 Ιούλη 2019, ωσάν η διακυβέρνηση του τόπου να αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της οικογένειάς τους, ωσάν να είναι οι μόνιμοι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου, οι μόνιμοι ιδιοκτήτες του Μαξίμου που το ανακαινίζουν όπως γουστάρουν, οι μόνιμοι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας και αυτού του λαού που συμπεριφέρονται απέναντί του όπως γουστάρουν.

Αλεξης Τσιπρας, Κατράκειο Νικαια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ